Povezane vesti
Josipa Lisac u video poruci: Pametna i lepa Ana Konstrakta, moje čestitke
N1 Info 27.05.2022
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković uoči svoje emisije "Nedeljom u 2" u kojoj naredna gošća treba da bude upravo srpska predstavnica na… »
Josipa Lisac oduševljena konstraktom: Poslala joj video poruku kojom je zatresla mreže - "Usudila si se da progovoriš!"
Mondo 27.05.2022
Aleksandar Stanković objavio je video snimak Josipe Lisac u susret Konstraktinom gostovanju u njegovoj emisiji. Aleksandar Stanković objavio je video snimak Josipe Lisac u susret Konstraktinom gostovanju u njegovoj emisiji. Ana Đurić Konstrakta biće… »
Josipa Lisac se obratila Konstrakti! Poslala joj poruku i javno rekla šta misli o njoj: Evrovizija nije moje muzičko štivo…
Kurir 27.05.2022
Josipa Lisac poslala poruku Konstrakti: "Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali..." Josipa Lisac poslala je poruku Konstrakti povodom njenog gostovanja u popularnoj hrvatskoj emisiji "Nedeljom u 2", koju vodi Aleksandar Stanković. "Dobar dan Ana… »
Vesti dana »

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 37 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 24 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih