Povezane vesti

J**aću vam majku nasred Tuzle, nemoj da vas pokoljem i podavim Jezive pretnje odzvanjale imanjem, Filip izgubio kontrolu i…

J**aću vam majku nasred Tuzle, nemoj da vas pokoljem i podavim Jezive pretnje odzvanjale imanjem, Filip izgubio kontrolu i…

Kurir 27.05.2022
Nakon što je izabacio iz izolacije, Dalila Dragojević se ponovo vratila u izolaciju, a onda je Filip Car ponovo napao, i bacio sve medvede napolje, a onda je ona bacila sve stvari koje su dobili od fanova. - Moj jastuk moje sve - rekla je ona. - Jesam te… »
Skandalozna tuča dalile i cara! Ona ga grizla, on je vukao po podu, obezbeđenje uletelo da spreči još veći haos! Letelo perje!…

Skandalozna tuča dalile i cara! Ona ga grizla, on je vukao po podu, obezbeđenje uletelo da spreči još veći haos! Letelo perje!…

Kurir 27.05.2022
Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili da pričaju o bivšim parnerima, a onda je Car skočio u ugrzio je za obraz nakon čega je izvukao iz kreveta i počeo da je vuče po podu. Dalila je odmah ustala na noge, i uzvratila mu ugrizima. - To mi je… »

Vesti dana »

Trump otkazao odlazak američkih izaslanika ne pregovore u Pakistan

Trump otkazao odlazak američkih izaslanika ne pregovore u Pakistan

Bloomberg Adria pre 37 minutajoš 108 povezanih
„Vulvsi” došli do vođstva

„Vulvsi” došli do vođstva

Politika pre 12 minutajoš 22 povezane
Barselona nadomak nove titule

Barselona nadomak nove titule

Politika pre 12 minutajoš 25 povezanih