Povezane vesti

Brnabić: Situacija je sve komplikovanija, ne menjamo poziciju

RTV 28.05.2022
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je geopolitička situacija svakim danom sve komplikovanija, da su pritisci ka Srbiji ogromni i da Beograd ne menja poziciju. Brnabić je za RTS istakla da je pozicija naše zemlje u… »

Brnabić: Ogromni pritisci na Srbiju

Glas Amerike 28.05.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je u subotu da Srbija u ovakvoj geopolitičkoj situaciji trpi ogromne pritiske, ali je istakla da je njena pozicija u skladu s međunarodnim pravnim poretkom i nacionalnim interesima. Ana Brnabić je, gostujući u… »

Brnabić: Izuzetno važan razgovor Vučića i Putina o gasu, uslove odredjuje ruska strana

Novi magazin 28.05.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je sutrašnji razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o gasnom aranžmanu od izuzetne važnosti i da su za Srbiju najvažnije tri teme - količina gasa, cena i… »

Brnabić: Trpimo ogromne pritiske, jer nismo uveli sankcije Rusiji

Nova 28.05.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija izložena ogromnim pritiscima jer je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji. „Naša pozicija je potpuno u skladu sa medjunarodnim pravom i našim nacionalnim interesima. Nije laka… »

Brnabić: Izuzetno važan razgovor Vučića i Putina o gasu, uslove određuje ruska strana

Danas 28.05.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je sutrašnji razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o gasnom aranžmanu od izuzetne važnosti i da su za Srbiju najvažnije tri teme – količina gasa, cena… »

"Situacija sve komplikovanija, poziciju ne menjamo"

B92 28.05.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je geopolitička situacija svakim danom sve komplikovanija. Ona je dodala da su pritisci ka Srbiji ogromni i da Beograd ne menja poziciju. Brnabić je za RTS istakla da je pozicija naše zemlje u… »

"Makar moraju da nas čuju": Brnabić: Situacija sve komplikovanija, pritisci su ogromni, ali poziciju ne menjamo

Blic 28.05.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je geopolitička situacija svakim danom sve komplikovanija, da su pritisci ka Srbiji ogromni i da Beograd ne menja poziciju. Brnabić je za RTS istakla da je pozicija naše zemlje u skladu sa… »

Brnabić: Izloženi smo ogromnim pritiscima jer nismo uveli sankcije Rusiji

N1 Info 28.05.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija izložena ogromnim pritiscima jer je "jedina zemlja u Evropi" koja nije uvela sankcije Rusiji. „Naša pozicija je potpuno u skladu sa međunarodnim pravom i našim nacionalnim interesima. Nije laka, ali… »

Brnabić: Situacija sve komplikovanija, Srbija trpi ogromne pritiske

Euronews 28.05.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da Srbija u ovakvoj geopolitičkoj situaciji trpi ogromne pritiske. Ističe da je pozicija naše zemlje u skladu sa međunarodnim pravnim poretkom i nacionalnim interesima. Ona je za RTS rekla da je… »

Brnabić: Situacija sve komplikovanija, poziciju ne menjamo

Dnevnik 28.05.2022
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je geopolitička situacija svakim danom sve komplikovanija, da su pritisci ka Srbiji ogromni i da Beograd ne menja poziciju. Brnabić je za RTS istakla da je pozicija naše zemlje u… »

Brnabićeva za RTS: Situacija sve komplikovanija, borimo se da održimo poziciju Srbije

RTS 28.05.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je za RTS da Srbija u ovakvoj geopolitičkoj situaciji trpi ogromne pritiske. Ističe da je pozicija naše zemlje u skladu sa međunarodnim pravnim poretkom i nacionalnim interesima. Ana Brnabić je, gostujući u… »

Brnabić: Čeka nas izuzetno važan razgovor Vučića i Putina o gasu, uslove određuje ruska strana

Radio 021 28.05.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je sutrašnji razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o gasnom aranžmanu od izuzetne važnosti. Dodala je da su za Srbiju najvažnije tri teme - količina… »

Premijerka Brnabić: Sve je komplikovanije, borimo se da održimo poziciju Srbije! Sutra važan razgovor Vučića i Putina

Kurir 28.05.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da Srbija u ovakvoj geopolitičkoj situaciji trpi ogromne pritiske. Ističe da je pozicija naše zemlje u skladu sa međunarodnim pravnim poretkom i nacionalnim interesima. Ana Brnabić je rekla da je geopolitička… »

"Trpimo velike pritiske" Premijerka Brnabić: Vučić će dati sve od sebe da obezbedi najbolji mogući ugovor za Srbiju

Srbija danas 28.05.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da Srbija u ovakvoj geopolitičkoj situaciji trpi ogromne pritiske. Ističe da je pozicija naše zemlje u skladu sa međunarodnim pravnim poretkom i nacionalnim interesima. Ana Brnabić je, gostujući u Dnevniku… »

Vesti dana »