Povezane vesti

Ekskluzivno za Alo! Oglasio se kristijan Golubović: Ja kada kradem, kradem tako što obijem radnju u Evropi

Ekskluzivno za Alo! Oglasio se kristijan Golubović: Ja kada kradem, kradem tako što obijem radnju u Evropi

Alo 28.05.2022
Kristijan Golubović ekskluzivno za Alo! Bivšeg rijaliti učesnika Kristijana Golubovića i njegovu izabranicu Kristinu Spalević kamere su snimile u jednom beogradskom tržnom centru, gde je Golubović navodno uzeo parfem sa police i stavio u kesu koju… »
"Tražili su mi: 2.500 da ne puste snimak u javnost" Bivši robijaš Kristijan Golubović progovorio o krađi i šokirao: "Kada…

"Tražili su mi: 2.500 da ne puste snimak u javnost" Bivši robijaš Kristijan Golubović progovorio o krađi i šokirao: "Kada…

Blic 28.05.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović snimljen je u jednom tržnom centru u kom je navodno ukrao parfem. Međutim kako tvrdi Golubović, on nije ništa uzeo iz prodavnice, ali i dodao da ga je nepoznati muškarac kontaktirao na Instagramu i navodno tražio… »
Kad mi dođe prilika uzeću parfem od 200 €! Maznuo bih bez problema: Golubović nakon šok snimka otkrio šta je stvarno…

Kad mi dođe prilika uzeću parfem od 200 €! Maznuo bih bez problema: Golubović nakon šok snimka otkrio šta je stvarno…

Kurir 28.05.2022
Bivši učesnik rijalitija Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević snimljeni su u jednom tržnom centru gde je Kristijan navodno uzeo parfem i stavio ga u kesu koju je nosio sa sobom. Golubović kaže da nema problem da ukrade šta mu… »
Kristijan snimljen kako uzima parfem iz prodavnice i stavlja ga u kesu?! Golubović se oglasio - "Krao sam, ali..." video

Kristijan snimljen kako uzima parfem iz prodavnice i stavlja ga u kesu?! Golubović se oglasio - "Krao sam, ali..." video

Mondo 28.05.2022
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se navodno vidi kako Kristijan Golubović uzima parfem s police jedne prodavnice i stavlja ga u kesu. Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se navodno vidi kako Kristijan Golubović uzima parfem… »

Vesti dana »