Повезане вести
Ексклузивно за Ало! Огласио се кристијан Голубовић: Ја када крадем, крадем тако што обијем радњу у Европи
Ало 28.05.2022
Кристијан Голубовић ексклузивно за Ало! Бившег ријалити учесника Кристијана Голубовића и његову изабраницу Кристину Спалевић камере су снимиле у једном београдском тржном центру, где је Голубовић наводно узео парфем са полице и… »
"Тражили су ми: 2.500 да не пусте снимак у јавност" Бивши робијаш Кристијан Голубовић проговорио о крађи и шокирао: "Када ми…
Блиц 28.05.2022
Бивши робијаш Кристијан Голубовић снимљен је у једном тржном центру у ком је наводно украо парфем. Међутим како тврди Голубовић, он није ништа узео из продавнице, али и додао да га је непознати мушкарац контактирао на Инстаграму… »
Кад ми дође прилика узећу парфем од 200 €! Мазнуо бих без проблема: Голубовић након шок снимка открио шта је стварно радио…
Курир 28.05.2022
Бивши учесник ријалитија Кристијан Голубовић и његова девојка Кристина Спалевић снимљени су у једном тржном центру где је Кристијан наводно узео парфем и ставио га у кесу коју је носио са собом. Голубовић каже да нема проблем… »
Кристијан снимљен како узима парфем из продавнице и ставља га у кесу?! Голубовић се огласио - "Крао сам, али..." видео
Мондо 28.05.2022
На друштвеним мрежама освануо је снимак на ком се наводно види како Кристијан Голубовић узима парфем с полице једне продавнице и ставља га у кесу. На друштвеним мрежама освануо је снимак на ком се наводно види како Кристијан… »
Вести дана »
Вучић: Немам велики страх због гаса колико због нафте, питање је само када ће стићи упозорење о секундарним санкцијама
РТС пре 18 минутајош 48 повезаних
Несрећа која се десила Елизабети дешава се једном у милион година: Откривено како је страдала жена код Ниша, зет открио детаље - рекао је: "Ти уби жену" (фото)
Курир пре 13 минутајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 43 минутајош 34 повезане
Да ли је ово неки знак? Арнаутовић раније напустио тренинг у Грацу!
Хот спорт пре 2 сатајош 70 повезаних