Повезане вести

Миомир много љут на себе, тениски микрофон, Данил на гуглу

Миомир много љут на себе, тениски микрофон, Данил на гуглу

Спорт клуб 28.05.2022
„Знам да је он и готово, не могу да преломим“, пожалио се Миомир Кецмановић својој ложи после још једног поена у којем је имао иницијативу и који је на крају добио Данил Медведев. Јесте се очекивао јачи отпор, али није се… »
Чилићева лекција Симону, на реду је Медведев

Чилићева лекција Симону, на реду је Медведев

Спорт клуб 28.05.2022
Марин Чилић је одиграо сјајан меч на париској шљаци и рутински за нешто мање од два сата у осмини финала савладао Жила Симона 6-0, 6-3, 6-2. Хрват је у првом сету блистао. Није дао ветерану из Француске ни да се упише на… »
Није имао никакве шансе: Медведев без већих проблема против Кецмановића, Србин заустављен у трећем колу Ролан Гароса!

Није имао никакве шансе: Медведев без већих проблема против Кецмановића, Србин заустављен у трећем колу Ролан Гароса!

Хот спорт 28.05.2022
Српски тенисер није успео да направи чудо на Ролан Гаросу. Миомир Кецмановић завршио је своју авантуру на овогодишњем Ролан Гаросу у трећем колу, пошто је изгубио од фаворизованог Данила Медведева са 3:0 у сетовима (6:2, 6:4… »
Кецмановић: Нисам се појавио, доста сам му помогао

Кецмановић: Нисам се појавио, доста сам му помогао

Спорт клуб 28.05.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић каже да се касно пробудио и да није имао шансе у мечу са Данилом Медведевом у трећем колу Ролан Гароса, који је Рус добио са 6:2, 6:4, 6:2. „Играо сам боље на шљаци него претходних година, али… »
Медведев зауставио Кецмановића у трећем колу Ролан Гароса

Данас 28.05.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео данас да се пласира у осмину финала Ролан Гароса, пошто је изгубио од Руса Данила Медведева са 2:6, 4:6, 2:6. Меч Кецмановића и Медведева, 31. и другог тенисера света, трајао је сат и… »
Ни Кецмановић није успео да помогне Новаку! Русу прија париска шљака, све је ближи Ђоковићу!

Ни Кецмановић није успео да помогне Новаку! Русу прија париска шљака, све је ближи Ђоковићу!

Мондо 28.05.2022
Миомир Кецмановић је изгубио од Данила Медведева, па тако Рус има шансу да преузме прво место на АТП листи у Паризу. Миомир Кецмановић је изгубио од Данила Медведева, па тако Рус има шансу да преузме прво место на АТП листи у… »
Медведев: Нисам мислио да ћу овако „лако“ са Кецмановићем

Медведев: Нисам мислио да ћу овако „лако“ са Кецмановићем

Нова 28.05.2022
Надали смо се нешто жешћем отпору српског играча. Руски тенисер Данил Медведев каже да није очекивао да ће у три сета и неочекивано лако савладати Миомира Кецмановића. Медведев је у суботу поподне победио Србина у трећем колу… »

Радио сто плус 28.05.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео данас да се пласира у осмину финала Ролан Гароса, пошто је изгубио од Руса Данила Медведева са 2:6, 4:6, 2:6. Меч Кецмановића и Медведева, 31. и другог тенисера света, трајао је сат и… »

Вести дана »