Povezane vesti
On je prvi smuvao mirku Vasiljević! Igrao je štrebera u Anđelima 2 - Sada izgleda potpuno drugačije i poznato je ime!
Mondo 28.05.2022
Mirka Vasiljević proslavila se ulogom u prvom nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli" u kom je nakon brojnih udvarača završila sa drugom iz detinjstva i prvim komšijom. Mirka Vasiljević proslavila se ulogom u prvom nastavku kultnog filma "Mi nismo… »
(Foto): Igrao je štrebera u filmu "Mi nismo anđeli 2", a danas izgleda potpuno drugačije: Više nije glumac, ima novo…
Blic 28.05.2022
Luka Knežević koji je u filmu "Mi nismo anđeli 2" igrao štrebera Marka koji uspeva da osvoji srce ćerke Nikole Koje, koju tumači Mirka Vasiljević, danas izgleda potpuno drugačije. Luki je, inače, ovo bilo prvo pojavljivanje pred kamerama. Iako je… »
Vesti dana »
Izraelski ministar odbrane: Nastavićemo borbu protiv Hezbolaha do postizanja ciljeva
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih
Danas kiša i sneg, a u ovom delu zemlje biće suvo: Temperatura od 2 do 7 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana