Povezane vesti
On je prvi smuvao mirku Vasiljević! Igrao je štrebera u Anđelima 2 - Sada izgleda potpuno drugačije i poznato je ime!
Mondo 28.05.2022
Mirka Vasiljević proslavila se ulogom u prvom nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli" u kom je nakon brojnih udvarača završila sa drugom iz detinjstva i prvim komšijom. Mirka Vasiljević proslavila se ulogom u prvom nastavku kultnog filma "Mi nismo… »
(Foto): Igrao je štrebera u filmu "Mi nismo anđeli 2", a danas izgleda potpuno drugačije: Više nije glumac, ima novo…
Blic 28.05.2022
Luka Knežević koji je u filmu "Mi nismo anđeli 2" igrao štrebera Marka koji uspeva da osvoji srce ćerke Nikole Koje, koju tumači Mirka Vasiljević, danas izgleda potpuno drugačije. Luki je, inače, ovo bilo prvo pojavljivanje pred kamerama. Iako je… »
Vesti dana »
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 12 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu jutros u 4 sata
RTV pre 1 minutjoš 3 povezane
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 18 minutajoš 3 povezane