Povezane vesti

Nevreme opustošilo zapad Srbije Ovoliko veliki grad nije skoro padao tukao dobrih desetak minuta (foto/video)

Kurir 28.05.2022
Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme zahvatilo je sela smeštena na planinama Javor i Golija na području između Ivanjice i Sjenice. Pričinjena je materijalna šteta pre svega na usevima i zasadima maline. - Jak grad veličine veće od lešnika… »

Jako nevreme praćeno sugradicom zahvatilo i ivanjičko selo Erčege (VIDEO)

InfoLIGA 28.05.2022
Jako nevreme koje je u popodnevnim časovima zahvatilo ivanjičku opštinu napravilo je materijalnu štetu na usevima i zasadima malina u mestu Erčege. Prema rečima meštana grad veličine lešnika padao je desetak minuta, a zahvaljujući brzoj reakciji… »

Jako nevreme na zapadu Srbije

Sputnik 28.05.2022
Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme zahvatilo je sela smeštena na planinama Javor i Golija, na području između Ivanjice i Sjenice. Pričinjena je materijalna šteta pre svega na usevima i zasadima maline, prenose mediji. Jako nevreme protutnjalo… »

Obelele livade usred proleća: Jak grad tukao po ivanjičkim selima duže od deset minuta

Glas Zapadne Srbije 28.05.2022
Ivanjica - Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme zahvatilo je sela smeštena na planinama Javor i Golija, na području između Ivanjice i Sjenice. Pričinjena je materijalna šteta pre svega na usevima i zasadima maline. "Jak grad veličine veće od… »

"Grad veličine lešnika tukao desetak minuta": Olujno nevreme uništilo useve i zasade maline u selima na Javoru i Goliji

Euronews 28.05.2022
Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme zahvatilo je sela smeštena na planinama Javor i Golija, na području između Ivanjice i Sjenice. Pričinjena je materijalna šteta pre svega na usevima i zasadima maline. "Jak grad veličine veće od lešnika… »

Jak grad tukao po ivanjičkim selima duže od deset minuta: Nevreme obralo maline a livade obelele

Telegraf 28.05.2022
Protivgradni strelci su dejstvovali na vreme i ispaljeno je sedam protivgradnih raketa. Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme zahvatilo je sela smeštena na planinama Javor i Golija, na području između Ivanjice i Sjenice. Pričinjena je materijalna… »

Jak grad tukao po ivanjičkim selima duže od deset minuta, obelele livade usred proleća: Nevreme obralo maline na pojedinim…

RINA 28.05.2022
Pretraga Registracija Jak grad tukao po ivanjičkim selima duže od deset minuta, obelele livade usred proleća: Nevreme obralo maline na pojedinim imanjima, strelci reagovali sa sedam raketa (VIDEO) Ivanjica - Tokom popodnevnih sati jako olujno nevreme… »

Vesti dana »