Povezane vesti
Hajde se sada dogovorite ko laže! Kija Kockar iznenadila izjavom u emisiji - Sanja joj rekla da napusti studio!
Mondo 28.05.2022
Kija Kockar gostovala je u emisiji "Magazin in" u kojoj je govorila o brojnim temama. Kija Kockar gostovala je u emisiji "Magazin in" u kojoj je govorila o brojnim temama. Nakon što je Ljupka Stević dubokim dekolteom prikovala za ekran gledaoce emisije… »
Hajde da se sada dogovorite ko laže! Kija Kockar ovim potezom šokirala milione, otkrila kako se nosi sa licemerjem!
Kurir 28.05.2022
Pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kristina Kija Kockar otkrila je kako se nosi na lažnim navodima u medijima, ali i privatno. - Svaki dan sam na meti, tako da ne demantujem gluposti više. A privatno, kada nekad sretnem neke novinare, kada imam… »
Ljupka Stević bez brushaltera u emisiji Pevačica dubokim dekolteom prikovala gledaoce za ekrane i nikoga nije ostavila…
Kurir 28.05.2022
Pevačica Ljupka Stević se pojavila u emisiji u izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Na samom početku emisije Sanja je gošće stavila na test gde su morale da izaberu koje 3 čarobne pilule bvi popile, da mogu, kako bi olakšale sebi život… »
Vesti dana »
VIDEO Ovo je kuća u kojoj je sin odsekao glavu majci: Oglasila se policija o stravičnom ubistvu u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 56 minutajoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Od prolećnih 17 stepeni do ledenih dana i snega – kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane