Povezane vesti
Neću joj zaboraviti što mi je mamu nazvala vračarom! Šok izlaganje Dejana i Aleks o Dalili i Caru, a onda Anđelo zadao…
Kurir 28.05.2022
U toku je emisija " Nominacije", a voditeljka dala je reč Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić koji su brutalno opleli po Dalili i Filipu Caru. - Ne znam šta bih rekao, nominovani su osamsto puta. Ta tema me više ne interesuje, rasprave koje sam… »
Miki urnisao dalilu i cara zbog svađa! Filip slušao pognute glave, a onda je Matora priznala da je druženju sa Dalilom…
Kurir 28.05.2022
Emisija "Nominacije" je upravo počela, a voditeljka je saopštila zadrugarima da će se odviti upravo ova emisija. Dala je reč prvo Mikiju Đuričiću. - Ja ću sada govoriti u svoje lično ime. Ja sam govorio i Dalili i Caru šta im zameram, zna se… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 11 satijoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, jajima na prostorije SNS
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Evo kada igra Novak Đoković i gde da pratite meč: Svi se pitaju kako je, saznaće usred noći
Mondo pre 32 minutajoš 28 povezanih