Povezane vesti
Nakon razvoda voditeljka blista: Marija Veljković uhvatila bidermajer, pa dala obećanje pred kamerama: "Desiće se to, ja vam…
Blic 29.05.2022
Marija Veljković, voditeljka "Slagalice" je danas vodila "Šarenicu" koja je pratila manifestaciju Kolektivno venčanje ispred Skupštine grada, a tom prilikom ona je uhvatila bidermajer. "Ja sam dobila bidermajer", bila je oduševljena voditeljka, koja je… »
Da li će se Marija Veljković udati drugi put? Voditeljka dobila bidermajer, a onda dala jedno čvrsto obećanje
Kurir 29.05.2022
Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković dospela je u žižu interesovanja otkad se u medijima pojavila informacija da se razvela zbog navodne afere sa kaskaderom i rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem. Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, s… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 20 minutajoš 54 povezane
Blagojević: Nije slučajnost što ne možemo da pobedimo sa igračem više
RTS pre 50 minutajoš 55 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Glas Zaječara pre 11 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih