Повезане вести
Након развода водитељка блиста: Марија Вељковић ухватила бидермајер, па дала обећање пред камерама: "Десиће се то, ја вам…
Блиц 29.05.2022
Марија Вељковић, водитељка "Слагалице" је данас водила "Шареницу" која је пратила манифестацију Колективно венчање испред Скупштине града, а том приликом она је ухватила бидермајер. "Ја сам добила бидермајер", била је… »
Да ли ће се Марија Вељковић удати други пут? Водитељка добила бидермајер, а онда дала једно чврсто обећање
Курир 29.05.2022
Водитељка квиза "Слагалица" Марија Вељковић доспела је у жижу интересовања откад се у медијима појавила информација да се развела због наводне афере са каскадером и ријалити учесником Урошем Ћертићем. Бивши супруг водитељке… »
Вести дана »
Никезић (ССП): Проблем НИС-а још није решен као доказ Вучићеве неодговорне енергетске политике
Недељник пре 35 минутајош 37 повезаних
(Видео анкета) Питали смо Новосађане шта мисле о легализацији: Овај потез државе сматрају изузетно добрим, многима ће решити деценијске проблеме! Није скупо у односу на то колико се плаћало раније
Дневник пре 30 минутајош 95 повезаних
Процес против 9 студената оптужених за насилну промену устава одложен. Грађани поручују: “Нису сами”
Луфтика пре 40 минутајош 25 повезаних