Povezane vesti
Nakon razvoda voditeljka blista: Marija Veljković uhvatila bidermajer, pa dala obećanje pred kamerama: "Desiće se to, ja vam…
Blic 29.05.2022
Marija Veljković, voditeljka "Slagalice" je danas vodila "Šarenicu" koja je pratila manifestaciju Kolektivno venčanje ispred Skupštine grada, a tom prilikom ona je uhvatila bidermajer. "Ja sam dobila bidermajer", bila je oduševljena voditeljka, koja… »
Da li će se Marija Veljković udati drugi put? Voditeljka dobila bidermajer, a onda dala jedno čvrsto obećanje
Kurir 29.05.2022
Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković dospela je u žižu interesovanja otkad se u medijima pojavila informacija da se razvela zbog navodne afere sa kaskaderom i rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem. Bivši suprug voditeljke je Milan… »
Vesti dana »

Vulin: Rusija uz Srbiju u borbi protiv obojene revolucije, FSB će istražiti navode o "zvučnom topu"
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

(BLOG) Blokada Brankovog mosta u 15h: Roditelji održali novi skup ispred Devete, podrška studentima FDU ispred Višeg suda
N1 Info pre 2 minutajoš 14 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih