Povezane vesti
Pao mi je mrak na oči, šutirala sam ga i rukama i nogama: Dara Bubamara o tuči
Nova 29.05.2022
Pevačica Dara Bubamara nedavno je bila na odmoru u Turskoj o čemu je sada govorila. Bubamara se dotakla i tuče koju je imala, pa priznala da li će praviti svoj rijaliti šou. – Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u… »
Pao mi je mrak Na oči, skočila sam i udarala ga pesnicama i nogama: Dara iskreno o skandalu, pa priznala sve o ponudi za…
Kurir 29.05.2022
Pevačica Dara Bubamara nedavno je bila na odmoru u Turskoj o čemu je sada govorila. Bubamara se dotakla i tuče koju je imala, pa priznala da li će praviti svoj rijaliti šou. - Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 23 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 8 minutajoš 43 povezane

Sandra Božić (SNS) napadnuta na Voždovcu: Vučević poručio “Koji je to stadijum mržnje i besa”
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

Milojević: Biće promena u timu, Porto je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrope
RTS pre 23 minutajoš 37 povezanih

Počeo da pada sneg u Srbiji! ! Kopaonik pod belim pokrivačem, ciklon iz Sibira donosi ledene dane (video)
Alo pre 1 satjoš 109 povezanih