Povezane vesti
Ceca je prva išla na vantelesnu: Ove poznate dame su se borile za potomstvo: Nakon 10 godina ona je dobila ćerku, a glumica…
Blic 29.05.2022
Mnoge poznate dame su bile na vantelesnoj oplodnji, te su svoja iskustva delila javno, a među prvima se ovom procesu podvrgla naša najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. - Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam… »
Poznate dame godinama se borile za potomstvo Ceca prva išla na vantelesnu, a ove koleginice su uradile isto! Neke nisu imale…
Kurir 29.05.2022
Vantelesna oplodnja nekoliko godina unazad nije više tabu tema, zahvaljujući poznatim ženama koje svojim pričama daju primere ostalim ženama i ohrabruju ih da nastave hrabro ka cilju i ostvare se u ulozi majke. Folk zvezda, Seka Aleksić nedavno je… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 145 povezanih

Dačić: Uhapšeno desetoro u Novom Pazaru, policija nije ulazila na Univerzitet, niti je nekog napala
Beta pre 28 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul 2025.
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 23 povezane

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protest u Kraljevu zbog nasilja nad demonstrantima
N1 Info pre 58 minutajoš 16 povezanih

JANAF: Dobili smo licencu za transport nafte NIS-u do 27. avgusta
Danas pre 33 minutajoš 15 povezanih