Povezane vesti
Ceca je prva išla na vantelesnu: Ove poznate dame su se borile za potomstvo: Nakon 10 godina ona je dobila ćerku, a glumica…
Blic 29.05.2022
Mnoge poznate dame su bile na vantelesnoj oplodnji, te su svoja iskustva delila javno, a među prvima se ovom procesu podvrgla naša najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. - Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa… »
Poznate dame godinama se borile za potomstvo Ceca prva išla na vantelesnu, a ove koleginice su uradile isto! Neke nisu imale…
Kurir 29.05.2022
Vantelesna oplodnja nekoliko godina unazad nije više tabu tema, zahvaljujući poznatim ženama koje svojim pričama daju primere ostalim ženama i ohrabruju ih da nastave hrabro ka cilju i ostvare se u ulozi majke. Folk zvezda, Seka Aleksić nedavno je… »
Vesti dana »

Pronađen David iz Predejana: Prijatelji potvrdili srećne vesti: "Bio je u selu u kom je nestao"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Građanske inicijative osudile fizički napad na aktivistu u Kosjeriću
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane

Tragična sudbina porodice Vuković: Milan i njegova sestra Klaudija umrli jedno za drugim, u razmaku od 2 meseca: Ona zauvek sklopila oči u svom domu, a on poginuo u nesreći (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

NUNS osudio današnje napade na novinare tokom izveštavanja sa skupa u Jelašnici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana