Povezane vesti
Ceca je prva išla na vantelesnu: Ove poznate dame su se borile za potomstvo: Nakon 10 godina ona je dobila ćerku, a glumica…
Blic 29.05.2022
Mnoge poznate dame su bile na vantelesnoj oplodnji, te su svoja iskustva delila javno, a među prvima se ovom procesu podvrgla naša najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. - Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam… »
Poznate dame godinama se borile za potomstvo Ceca prva išla na vantelesnu, a ove koleginice su uradile isto! Neke nisu imale…
Kurir 29.05.2022
Vantelesna oplodnja nekoliko godina unazad nije više tabu tema, zahvaljujući poznatim ženama koje svojim pričama daju primere ostalim ženama i ohrabruju ih da nastave hrabro ka cilju i ostvare se u ulozi majke. Folk zvezda, Seka Aleksić nedavno je… »
Vesti dana »
Kremlj: Danas u Abu Dabiju prvi sastanak trilateralne radne grupe za bezbednosna pitanja
Radio sto plus pre 18 minutajoš 20 povezanih
Novak dobio vesti kojima se nadao! Stigle nove informacije sa Australijan opena - Đoković je prošao odlično!
Kurir pre 33 minutajoš 16 povezanih
Ujutru mogući mraz i magla, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 10 povezanih
Sabalenka se namučila sa Potapovom za četvrtu rundu Australijan opena
RTS pre 43 minutajoš 15 povezanih