Повезане вести

Проговорио о љубавници и ћерки из првог брака! Велика животна исповест Милета Китића - "Имао сам 10 жена одједном!"

Проговорио о љубавници и ћерки из првог брака! Велика животна исповест Милета Китића - "Имао сам 10 жена одједном!"

Мондо 29.05.2022
Миле Китић отворио душу пред камерама и открио непознате детаље из свог приватног живота. Миле Китић отворио душу пред камерама и открио непознате детаље из свог приватног живота. Миле Китић био је специцјални гост емисије… »
„Увек сам имао љубавнице, имам их и данас“: Шок исповест Милета Китића

„Увек сам имао љубавнице, имам их и данас“: Шок исповест Милета Китића

Нова 29.05.2022
Певач пред камерама отворио душу. Певач Миле Китић гостовао је у емисији „Премијера“ где је изнео најинтимније детаље из свог приватног и пословног живота. „Мој отац није био много опасан. До 15. године живео сам на селу, отац… »
Велика животна исповест милета китића! Признао да има љубавницу, па проговорио о ћерки из првог брака, ево у каквим су…

Велика животна исповест милета китића! Признао да има љубавницу, па проговорио о ћерки из првог брака, ево у каквим су…

Курир 29.05.2022
Певач Миле Китић је оголио душу пред милионима и у својој великој животној исповести говорио је о теми о свом детињству, љубавницама, али и осталим сегментима свог приватног живота о којима није било много речи до сад. "Мој… »

Вести дана »