Povezane vesti

Sukob Tamare i Kaće ne jenjava: Nove prozivke na račun pevačice u sve je umešan i Darko Lazić

Sukob Tamare i Kaće ne jenjava: Nove prozivke na račun pevačice u sve je umešan i Darko Lazić

Svet & Skandal 30.05.2022
Sukob Kaće i Tamare ne jenjava, novi detalji svađe izašli na videlo Iako je delovalo da su se strasti smirile nakon što je u medijima završila priča u kojoj Katarinine komšije brane pevačicu, a napadaju starletu, Tamara Đurić ponovo se oglasila… »
Tamara žestoko odbrusila kaći na pretnje! Đurićka: Turšija i mafijanje ne idu skupa! Ako me ne ostavi na miru, biće…

Tamara žestoko odbrusila kaći na pretnje! Đurićka: Turšija i mafijanje ne idu skupa! Ako me ne ostavi na miru, biće…

Kurir 30.05.2022
Tamara Đurić i Katarina Živković nemaju nameru da obustave rat koji vode poslednjh deset dana. Do sada su jedna drugo častile raznim uvredama, a pevačica je otišla korak dalje i zapretila starleti. - Čini mi se da je njena duša izašla iz… »
Ako me ne ostavi na miru biće pogubno po nju! Tamara Đurić još jednom zapretila Katarini - ne prestaju prozivke!

Ako me ne ostavi na miru biće pogubno po nju! Tamara Đurić još jednom zapretila Katarini - ne prestaju prozivke!

Mondo 30.05.2022
Strasti između Katarine Živković i Tamare Đurić se ne smiruju. Strasti između Katarine Živković i Tamare Đurić se ne smiruju. Nova runda okršaja između Katarine Živković i Tamare Đurić dogodila se nedavno kada je starletu ispozivao… »
"Goli ste se drogirali u stanu": Skandalozne optužbe Tamare Đurić na račun Katarine i Lazića: "Imam snimak, razvlače te…

"Goli ste se drogirali u stanu": Skandalozne optužbe Tamare Đurić na račun Katarine i Lazića: "Imam snimak, razvlače te…

Blic 29.05.2022
Starleta Tamara Đurić iznela je skandalozne optužbe na račun pevačice Katarine Živković sa kojom danima ratuje. Naime, Tamara je u sve umešala pevača Darka Lazića za kog je rekla da je u jednom stanu u Zemunu bio go sa Katarinom i da su se… »

Vesti dana »