Повезане вести
Ако ме не остави на миру биће погубно по њу! Тамара Ђурић још једном запретила Катарини - не престају прозивке!
Мондо 30.05.2022
Страсти између Катарине Живковић и Тамаре Ђурић се не смирују. Страсти између Катарине Живковић и Тамаре Ђурић се не смирују. Нова рунда окршаја између Катарине Живковић и Тамаре Ђурић догодила се недавно када је старлету… »
Тамара жестоко одбрусила каћи на претње! Ђурићка: Туршија и мафијање не иду скупа! Ако ме не остави на миру, биће погубно по…
Курир 30.05.2022
Тамара Ђурић и Катарина Живковић немају намеру да обуставе рат који воде последњх десет дана. До сада су једна друго частиле разним увредама, а певачица је отишла корак даље и запретила старлети. - Чини ми се да је њена душа… »
Сукоб Тамаре и Каће не јењава: Нове прозивке на рачун певачице у све је умешан и Дарко Лазић
Свет & Скандал 30.05.2022
Сукоб Каће и Тамаре не јењава, нови детаљи свађе изашли на видело Иако је деловало да су се страсти смириле након што је у медијима завршила прича у којој Катаринине комшије бране певачицу, а нападају старлету, Тамара Ђурић… »
"Голи сте се дрогирали у стану": Скандалозне оптужбе Тамаре Ђурић на рачун Катарине и Лазића: "Имам снимак, развлаче те…
Блиц 29.05.2022
Старлета Тамара Ђурић изнела је скандалозне оптужбе на рачун певачице Катарине Живковић са којом данима ратује. Наиме, Тамара је у све умешала певача Дарка Лазића за ког је рекла да је у једном стану у Земуну био го са Катарином… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 46 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро