Povezane vesti
Tim studenata "Mi“ sa novosadskog FTN-a najbolji u Evropi
RTV 30.05.2022
NOVI SAD - Tim studenata sa Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu „Mi“ osvojio je prvo mesto na evropskpm prvenstvu u robotici EUROBOT 2022. Takmičenje je i ove godine održano u gradu La Roš sur Jon od 25. do 28. maja i okupilo je oko 100… »
Tim robotičara FTN-a najbolji u Evropi
Dnevnik 30.05.2022
Tim studenata “Mi robotics” sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu doneo je zlato Srbiji osvojivši prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju EUROBOT 2022 u Francuskoj, i time Srbiju učinio najboljom u ovoj oblasti među ekipama iz celog sveta. Evropsko… »
"Orilo se: Srbija, Srbija!" Kao na najvećim sportskim takmičenjima, studenti ftn-a doneli zlato na takmičenju iz robotike, a…
Blic 29.05.2022
Tim studenata "Mi robotics" sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu doneo je zlato Srbiji osvojivši juče, u kasnim večernjim satima, prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju EUROBOT 2022 u Francuskoj, i time Srbiju učinio najboljom u ovoj oblasti među… »
Vesti dana »

Na severu zemlje uglavnom vedro, južno od Beograda moguća kiša, temperatura do 19 stepeni
N1 Info pre 51 minutajoš 19 povezanih

Putnički vozovi od danas saobraćaju na brzoj pruzi Beograd-Subotica
RTV pre 51 minutajoš 17 povezanih

Ovo je bila poslednja želja halida bešlića Samo mu je jedna stvar bila bitna
Alo pre 56 minutajoš 16 povezanih

Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju zasedanje: O 47 tačaka dnevnog reda
Radio 021 pre 56 minutajoš 8 povezanih

"Sagnite glavu": Pucano na automobil predsednika Ekvadora, letelo i kamenje (Video)
Mondo pre 45 minutajoš 11 povezanih