Повезане вести
Лајчак: ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна
РТВ 30.05.2022
ПОДГОРИЦА - Европска унија подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, поручио је данас у Будви специјални изасланик Брисела за дијалог Београда и Приштине Мирослав… »
Лајчак: Регион није сам, ЕУ стоји уз државе Западног Балкана
Глас Америке 30.05.2022
Подгорица — Специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак саопштио је у понедјељак да “регион није сам” и да “ЕУ стоји уз државе Западног Балкана”. “ЕУ је овдје са вама и ЕУ ће вам помоћи да се носите… »
Лајчак: Регион није сам, ЕУ има план како да помогне земљама Западног Балкана
Н1 Инфо 30.05.2022
Европска унија подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, изјавио је специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак у Будви… »
Лајчак о "Отвореном Балкану": ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна
РТС 30.05.2022
ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, рекао је у Будви специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак, одговарајући на… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана