Povezane vesti
Lajčak: EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna
RTV 30.05.2022
PODGORICA - Evropska unija podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, poručio je danas u Budvi specijalni izaslanik Brisela za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Lajčak je… »
Lajčak: Region nije sam, EU stoji uz države Zapadnog Balkana
Glas Amerike 30.05.2022
Podgorica — Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je u ponedjeljak da “region nije sam” i da “EU stoji uz države Zapadnog Balkana”. “EU je ovdje sa vama i EU će vam pomoći da se nosite sa… »
Lajčak: Region nije sam, EU ima plan kako da pomogne zemljama Zapadnog Balkana
N1 Info 30.05.2022
Evropska unija podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, izjavio je specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak u Budvi upitan o inicijativi… »
Lajčak o "Otvorenom Balkanu": EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna
RTS 30.05.2022
EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, rekao je u Budvi specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, odgovarajući na pitanje kako Brisel… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane