Повезане вести
Лајчак: ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна
РТВ 30.05.2022
ПОДГОРИЦА - Европска унија подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, поручио је данас у Будви специјални изасланик Брисела за дијалог Београда и Приштине Мирослав… »
Лајчак: Регион није сам, ЕУ стоји уз државе Западног Балкана
Глас Америке 30.05.2022
Подгорица — Специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак саопштио је у понедјељак да “регион није сам” и да “ЕУ стоји уз државе Западног Балкана”. “ЕУ је овдје са вама и ЕУ ће вам помоћи да се носите… »
Лајчак: Регион није сам, ЕУ има план како да помогне земљама Западног Балкана
Н1 Инфо 30.05.2022
Европска унија подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, изјавио је специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак у Будви… »
Лајчак о "Отвореном Балкану": ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна
РТС 30.05.2022
ЕУ подржава сваку иницијативу која је инклузивна, која не искључује никога и почива на европским стандардима, рекао је у Будви специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак, одговарајући на… »
Вести дана »
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 15 минутајош 49 повезаних
Председник Вучић се састао са тимовима задуженим за енергетску стабилност
РТВ пре 0 минутајош 27 повезаних