Povezane vesti
Lajčak: EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna
RTV 30.05.2022
PODGORICA - Evropska unija podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, poručio je danas u Budvi specijalni izaslanik Brisela za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Lajčak je to… »
Lajčak: Region nije sam, EU stoji uz države Zapadnog Balkana
Glas Amerike 30.05.2022
Podgorica — Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je u ponedjeljak da “region nije sam” i da “EU stoji uz države Zapadnog Balkana”. “EU je ovdje sa vama i EU će vam pomoći da se nosite sa posljedicama rata koje… »
Lajčak: Region nije sam, EU ima plan kako da pomogne zemljama Zapadnog Balkana
N1 Info 30.05.2022
Evropska unija podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, izjavio je specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak u Budvi upitan o inicijativi Otvoreni… »
Lajčak o "Otvorenom Balkanu": EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna
RTS 30.05.2022
EU podržava svaku inicijativu koja je inkluzivna, koja ne isključuje nikoga i počiva na evropskim standardima, rekao je u Budvi specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, odgovarajući na pitanje kako Brisel gleda… »
Vesti dana »
Stiže "februarski prolećni šamar"! Naš meteorolog najavio novi fenomen nakon snega, evo kada tačno stiže
Blic pre 25 minutajoš 31 povezana
Ovo su svi čekali! Oglasila se sestra Lindzi Von! Karin uputila dramatičnu poruku: Poslednja stvar koju smo želeli da vidimo...
Kurir pre 5 minutajoš 70 povezanih
Nova internet prevara preko WhatsApp-a: MUP apeluje na građane da ne otvaraju sumnjive linkove
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
Japanski LDP odneo ubedljivu pobedu na izborima: Partija premijerke Takaiči ostaje na vlasti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane