Повезане вести
Час патриотизма у режији луке дончића: Ас Даласа облачи дрес репрезентације, играће чак и у квалификацијама за СП!
Хот спорт 30.05.2022
Не жели на одмор, жели у репрезентацију. Сјајни НБА кошаркаш Лука Дончић недавно је завршио сезону у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Његов Далас је изгубио од Голден Стејт Вориорса у финалу Запада, а словеначки кошаркаш је у… »
Браво, Лука, тако се воли кошарка! Дончић је овим потезом поново показао величину
Вечерње новости 30.05.2022
КОШАРКАШ Даласа Лука Дончић играће за репрезентацију Словеније у квалификацијама за Светско првенство 2023, а затим и на Европском првенству у септембру, наводи словеначка новинска агенција СТА. ФОТО: ЕПА Дончић је са Даласом… »
Дончић већ потврдио, игра на Еуробаскету!
Спортске.нет 30.05.2022
Репрезентација Словеније ће бити веома јака и у квалификацијама за Мундобаскет, и на Еуробаскету. Разлог за то јесте долазак Луке Дончића који је истакао да ће играти за национални тим. "Уколико нисам повређен, играћу за… »
Звезда преломила - Дончић игра на Евробаскету
Спортски журнал 30.05.2022
Словенија у одбрану европског трона креће са својим најбољим играчем. Лука Дончић јесте Словенија. Буквално! Са њим у саставу тај тим постаје европски шампион, онда победи све на олимпијским квалификацијама, и то у Каунасу. А… »
Вести дана »
“Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости”: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Нова пре 1 сатјош 4 повезане
Кључна питања о рату против Ирана на која Трамп није одговорио
BBC News пре 3 минутајош 30 повезаних
Возачи, наоружајте се стрпљењем Колапс на Батровцима: Ова група возача на излазу из Србије чекају чак шест сати
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
'Ово је за цело човечанство': Прва мисија са посадом ка Месецу после више од 50 година
BBC News пре 23 минутајош 42 повезане
Милић: Без кључних одговора о Ирану; Јанићевић: Ракетни капацитети Техерана знатно умањени
РТС пре 13 минутајош 51 повезана