Povezane vesti
Državna sekretarka uverava: Gas neće poskupeti do kraja zime, cena garantovana
N1 Info 30.05.2022
Državna sekretarka u Ministarstvu rudarstva i energetike Jovanka Atanacković izjavila je da je cena gasa u Srbiji garantovana i da nisu planirana poskupljenja do kraja sledeće zimske sezone. Atanacković je, gostujući na za televiziji Insajder… »
Zorana Mihajlović: Finansijski sam pomagala urednika jednog medija, prestala sam kada su počeli napadi na mene
Danas 30.05.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ranije finansijski „pomagala“ urednika jednog medija, na njegovom početku, jer je bila prijatelj sa njim, ali da je prekinula finansiranje kada su počeli napadi na nju i da… »
Mihajlović: Srbija će imati dovoljno gasa, važno je imati više dobavljača
N1 Info 30.05.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da će Srbija imati dovoljno gasa i da je potrebno u narednom periodu pregovarati o dodatnim količinama, koje će verovatno biti skuplje, ali ne toliko koliko su trenutne tržišne cene… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Okupljanja u više delova grada, studenti usmeravaju građane dalje od Pionirskog parka
NIN pre 5 minutajoš 41 povezana

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 21 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 21 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 28 minutajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih