Povezane vesti

Otkriven motiv ubistva u Rakovici: Nije hteo da mu da pare za rudarenje kriptovaluta, on ga upucao

Otkriven motiv ubistva u Rakovici: Nije hteo da mu da pare za rudarenje kriptovaluta, on ga upucao

Telegraf 30.05.2022
Kako se navodi, on je oko ponoći u kući u Rakovici, nakon rasprave, iz vatrenog oružja usmrtio Miloša T. nakon čega ga je policija i uhapsila. Zoran R. (54) noćas je nakon kraće rasprave oko pištoljem ubio Miloša T. (32) kod kojeg je živeo, a… »
"Dobro veče. Ubio sam Miloša u kući u Rakovici, čekam vas": Zoran presudio poznaniku, pa pozvao policiju

"Dobro veče. Ubio sam Miloša u kući u Rakovici, čekam vas": Zoran presudio poznaniku, pa pozvao policiju

Telegraf 30.05.2022
Do okršaja je došlo nakon što ubijeni nije hteo ovom drugom da da novac od rudarenja kriptovaluta. Zoran R. (54) rodom iz Zrenjanina noćas je nekoliko minuta nakon ponoći pozvao policiju rekavši da je presudio poznaniku Milošu T. (32) u čijoj… »
"Ubio sam miloša": Zoran pozvao policiju i objasnio do detalja kako i zašto je upucao sestrića: Policija ga izvela na mesto…

"Ubio sam miloša": Zoran pozvao policiju i objasnio do detalja kako i zašto je upucao sestrića: Policija ga izvela na mesto…

Blic 30.05.2022
Zoran R. (54), rodom iz Zrenjanina, noćas je nekoliko minuta nakon ponoći pozvao policiju rekavši da je presudio rođaku Milošu T. (32,) u čijoj kući živi. On je mirno sačekao policijsku patrolu. - On je iz pištolja sa tri hica u grudi upucao… »
Detalji surovog zločina u Rakovici: Niko ne zna zašto je Zoran ubio svog sestrića: "Miloš mu je dao da živi u njegovoj…

Detalji surovog zločina u Rakovici: Niko ne zna zašto je Zoran ubio svog sestrića: "Miloš mu je dao da živi u njegovoj…

Blic 30.05.2022
Zašto je Zoran Radojičin (54) noćas hicima iz pištolja ubio u Rakovici svog sestrića i stanodavca Miloša Tomaševića (32) nikome nije jasno. Prema prvim informacijama koje su se pojavile, Zoran se odlučio na takav potez jer mu je Miloš ostao… »

Vesti dana »