Povezane vesti
Skidam nadogradnju, neću da misli da imam kraste: Zorica u vezi sa dosta mlađim dečkom - "Sve pršti kad vodimo ljubav!"
Mondo 31.05.2022
Zorica Marković otkrila detalje iz intimne veze u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji. Zorica Marković otkrila detalje iz intimne veze u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji Pevačica Zorica Marković (62)otkrila je da je u emotivnoj vezi i da je… »
Zorica Marković priznala: Imam intimne odnose više nego pre operacije
Nova 31.05.2022
Pevačica progovorila o svom tajanstvenom partneru. Folk pevačica Zorica Marković otkrila je pojedine detalje iz svog života, a između ostalog i to da nikada na sebi nije vršila estetske korekcije, te da ne voli čak ni kada ima veštačku kosu. „Kad vodim… »
"Imam bogatog dečka": Folkerka (62) šokirala priznanjem: "Bavi se ozbiljnim poslom"
Blic 31.05.2022
Folk pevačica Zorica Marković priznaje da je zaljubljenija nego ikad i da svog partnera, čiji identitet nije želela da otkriva, obožava. Takođe se dotakla i svojih koleginica koje su se podvrgle brojnim estetskim korekcijama, pa je dodala da njoj ne pada… »
Vesti dana »
"Nikada, nećemo odustati, nikada"! Legendarni sportista podelio snimak sa Kosova koji i danas boli svakog Srbina
Večernje novosti pre 21 minutajoš 49 povezanih
"Pogođena bolnica, više od 400 mrtvih!" Nuklearna sila bombardovala glavni grad komšijske države! Pakistan udario kao nikada pre!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Voriorsi prekinuli niz poraza i priredili Keru jubilej, Vukčević dvocifren
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih