Povezane vesti
"Živela sam u malom stanu, a SAD mi rezervišu apartmane": Konstrakti se život promenio iz korena nakon Evrovizije: "Ja sam…
Blic 31.05.2022
Ana Đurić Konstrakta, naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji, koja je zauzela 5. mesto na prestižnom muzičkom takmičenju bila je gost u emsiji "Nedeljom u 2" na hrvatskoj televiziji, kod voditelja Aleksandra Stankovića, kod koga je otkrila… »
Konstrakta konačno otkrila šta je mislila kada je rekla – „Nemam knjižicu“
Nova 31.05.2022
Koja li je tajna Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na to pitanje u ovonedeljnoj emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, pokušala je da odgovori sama autorka i pevačica koja je svojim evrovizijskim nastupom zaintrigirala dobar deo Evrope. 12 poena na… »
Živela sam u malom stanu, sada mi daju ogromne apartmane: Konstrakta o slavi
Nova 31.05.2022
Koja li je tajna Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na to pitanje u ovonedeljnoj emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, pokušala je da odgovori sama autorka i pevačica koja je svojim evrovizijskim nastupom zaintrigirala dobar deo Evrope. 12 poena na… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 53 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih
"Vi ste politička katastrofa" Vanredna sednica Skupštine Srbije, Jovanov i Aleksić u klinču: "Građani će vas brzo rešiti" (video)
Blic pre 29 minutajoš 54 povezane
Spremite se za najtoplije dane u avgustu! RHMZ upozorava na ekstremne vrućine, opasnost od požara ne prestaje, a evo kada se očekuju pljuskovi s grmljavinom
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Nedeljnik pre 34 minutajoš 19 povezanih