Повезане вести
"Живела сам у малом стану, а САД ми резервишу апартмане": Констракти се живот променио из корена након Евровизије: "Ја сам…
Блиц 31.05.2022
Ана Ђурић Констракта, наша овогодишња представница на Евровизији, која је заузела 5. место на престижном музичком такмичењу била је гост у емсији "Недељом у 2" на хрватској телевизији, код водитеља Александра Станковића, код… »
Констракта коначно открила шта је мислила када је рекла – „Немам књижицу“
Нова 31.05.2022
Која ли је тајна Ане Ђурић Констракте, која ли је тајна? На то питање у овонедељној емисији "Недјељом у 2" на ХРТ-у, покушала је да одговори сама ауторка и певачица која је својим евровизијским наступом заинтригирала добар део… »
Живела сам у малом стану, сада ми дају огромне апартмане: Констракта о слави
Нова 31.05.2022
Која ли је тајна Ане Ђурић Констракте, која ли је тајна? На то питање у овонедељној емисији "Недјељом у 2" на ХРТ-у, покушала је да одговори сама ауторка и певачица која је својим евровизијским наступом заинтригирала добар део… »
Вести дана »
Народна банка Србије саопштила: Званични средњи курс данас је 117,2157 динара за евро
Курир пре 8 минутајош 1 повезана
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане