Повезане вести

Бенето за СК: Новак мора да натера Рафу да трчи

Бенето за СК: Новак мора да натера Рафу да трчи

Спорт клуб 31.05.2022
Некадашњи француски тенисер Жилијен Бенето каже за Спорт клуб да је потенцијално битно за исход то што се Новак Ђоковић и Рафаел Надал састају у вечерњем мечу у четвртфиналу Ролан Гароса, у уторак од 20.45. „То је меч који сви… »
ФОТО Новаков последњи тренинг пред Рафу: Један детаљ охрабрује

ФОТО Новаков последњи тренинг пред Рафу: Један детаљ охрабрује

Нова 31.05.2022
Последње загревање пред оно што је Матс Виландер назвао "вероватно најбитнијим окршајем у историји тениса". Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић и Рафаел Надал тренирали су пред четвртфинале Ролан Гароса. Неочекивано, али… »
Ђоковић воли када је сам против свих: Тениска легенда уверена да ће Надал имати већу подршку вечерас, али свестан је да Србина…

Ђоковић воли када је сам против свих: Тениска легенда уверена да ће Надал имати већу подршку вечерас, али свестан је да Србина…

Вечерње новости 31.05.2022
ДВА титана белог спорта приповедаће вечерас још једну епску "тениску бајку". Новак Ђоковић и Рафаел Надал укрстиће копља по 59. пут у каријери, овога пута у у четвртфиналу Ролан Гароса. Тањуг/АП О предстојећем тениском класику… »
Багдатис о судару гладијатора: Публика је наклоњена Надалу, а Новак то воли

Багдатис о судару гладијатора: Публика је наклоњена Надалу, а Новак то воли

Нова 31.05.2022
Са нестрпљењем чека дуел четвртфинала Ролан Гароса. Маркос Багдатис, некада осми тенисер света, одушевљен је игром Новака Ђоковића на Ролан Гаросу, пред дуел са Рафаелом Надалом није штедео похвале. "Алкараз је добар и за мене… »
Багдатис: Емоције неће одлучити, Новак и Рафа су гладијатори

Багдатис: Емоције неће одлучити, Новак и Рафа су гладијатори

Спорт клуб 31.05.2022
Некадашњи осми тенисер света Маркос Багдатис сматра да ће публика бити на страни Рафаела Надала у судару са Новаком Ђоковићем (уторак, 20.45), али каже и да је српски тенисер највише показао у досадашњем делу турнира. Током… »

Вести дана »