Povezane vesti
Žestoka tuča na Karaburmi, dvojica završila na asfaltu, čovek vikao "Briga me za decu", a ona su gledala sve
Telegraf 31.05.2022
Ljudi koji su sve to posmatrali, pritrčali su odmah da ih razdvoje. U beogradskom naselju Karaburma nastao je uznemirujući snimak na kome se vidi tuča dva muškarca. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd rezerva vide se dva… »
"Briga me i za decu i za: Sve!" Dvojica muškaraca potukla se usred bela dana na Karaburmi, deca gledala i vrištala (video)
Blic 31.05.2022
Uznemirujući video snimak tuče koja se odigrala naočigled dece usred bela dana pojavio se na društvenim mrežama. Na Instagram stranici "Moj Beograd rezerva" objavljen je video snimak tuče dvojice muškaraca. Naime, na snimku se mogu videti… »
Vesti dana »

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 58 minutajoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 39 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 33 minutajoš 34 povezane