Povezane vesti
Satirična inauguracija u Nišu: Izloženi simboli Vučićevog predsednikovanja
Danas 31.05.2022
Slavoljub Blagojević, niški slikar i karikaturista, koji je postao poznat široj javnosti nakon što je između ostalog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poslao zarđale kašike, kako bi ga podsetio na njegovu ratnohuškačku prošlost, danas je u… »
Umetnik iz Niša dao svoj doprinos „ustoličenju“ predsednika Srbije FOTO/VIDEO
Nova 31.05.2022
Umetnik Slavoljub Blagojević organizovao je danas u Nišu satiričnu inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića. On je na platou ispred Tržnog centra „Kalča“ izložio više svojih skulptura od stiropora koje, kako je istakao, daju jasne… »
Nova 31.05.2022
Umetnik Slavoljub Blagojević organizovao je u Nišu satiričnu inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića. Blagojević je na platou kod Kazandžijskog sokačeta, izložio svoje radove, skulpture, koje, kako sam kaže, daju jasne asocijacije na simbole… »
N1 Info 31.05.2022
Umetnik Slavoljub Blagojević organizovao je u Nišu satiričnu inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića. Blagojević je na platou kod Kazandžijskog sokačeta, izložio svoje radove, skulpture, koje, kako sam kaže, daju jasne asocijacije na simbole… »
Vesti dana »
Biće teško utvrditi krivičnu odgovornost za nesreću u Novom Sadu, izjavio Vučić
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 99 povezanih
Uživo Povređeni u teškom stanju: "Borimo se za njihove živote; Sahranjeno šestoro ljudi; Vesić podnosi ostavku VIDEO
B92 pre 54 minutajoš 102 povezane
Miloš Vučević treba da podnese ostavku: Novi Sad pali sveće za 14 poginulih, a premijer Srbije u Šangaju dogovara nove ugovore s Kinezima
Nova pre 4 satijoš 51 povezana
Mihajlović: Da sam na mestu Gorana Vesića, podnela bih ostavku istog dana kada se srušila nadstrešnica
Danas pre 8 satijoš 29 povezanih