Повезане вести
Сатирична инаугурација у Нишу: Изложени симболи Вучићевог председниковања
Данас 31.05.2022
Славољуб Благојевић, нишки сликар и карикатуриста, који је постао познат широј јавности након што је између осталог председнику Србије Александру Вучићу послао зарђале кашике, како би га подсетио на његову ратнохушкачку… »
Уметник из Ниша дао свој допринос „устоличењу“ председника Србије ФОТО/ВИДЕО
Нова 31.05.2022
Уметник Славољуб Благојевић организовао је данас у Нишу сатиричну инаугурацију председника Александра Вучића. Он је на платоу испред Тржног центра „Калча“ изложио више својих скулптура од стиропора које, како је истакао, дају… »
Нова 31.05.2022
Уметник Славољуб Благојевић организовао је у Нишу сатиричну инаугурацију председника Александра Вучића. Благојевић је на платоу код Казанџијског сокачета, изложио своје радове, скулптуре, које, како сам каже, дају јасне… »
Н1 Инфо 31.05.2022
Уметник Славољуб Благојевић организовао је у Нишу сатиричну инаугурацију председника Александра Вучића. Благојевић је на платоу код Казанџијског сокачета, изложио своје радове, скулптуре, које, како сам каже, дају јасне… »
Вести дана »
РХМЗ упозорио на вец́у количину падавина на југу и југоистоку Србије данас и сутра
Спутник пре 8 минутајош 25 повезаних
Француска полиција ухапсила двоје осумњичених у оквиру истраге пљачке у музеју Лувр
РТВ пре 3 минутајош 21 повезана
Не знам о чему причате: Амери поново спремили незгодно питање за Јокића!
Хот спорт пре 2 сатајош 43 повезане
"Председниче,: 10.000 непријатеља је опкољено" Путин у униформи ушао у војну базу, па изговорио речи од којих су сви страховали: "Ово оружје нема нико, кључни циљеви постигнути" (фото, видео)
Блиц пре 4 минутајош 17 повезаних
(Узнемирујући видео) Трагичан судар на Новом Београду снимљен камером погледајте како је ауди смрти прошао на црвено и усмртио трочлану породицу
Дневник пре 3 минутајош 70 повезаних