Povezane vesti
Navaljni: Hoće da mi „natovare” još 15 godina zatvora
Politika 31.05.2022
Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je danas da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, preti dodatnih 15 godina zatvora. U objavama na društvenim mrežama… »
Navaljni: Hoće da mi ‘natovare’ još 15 godina zatvora
Al Jazeera 31.05.2022
Kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, prijeti dodatnih 15 godina zatvora. Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se… »
Navaljni iz zatvora tvrdi: Hoće da mi "natovare" još 15 godina zatvora
Telegraf 31.05.2022
U objavama na društvenim mrežama, Navaljni je rekao da je optužen za stvaranje ekstremističke organizacije i podsticanje mržnje prema vlastima. Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je danas da se protiv… »
Navaljni: Protiv mene se vodi novi postupak, preti mi još 15 godina zatvora
Euronews 31.05.2022
Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatrovu, potvrdio je da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, preti dodatnih 15 godina zatvora. U objavama na društvenim mrežama, Navaljni je… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 56 minutajoš 17 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 3 satajoš 21 povezana

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 3 satajoš 20 povezanih