Povezane vesti
Navaljni: Hoće da mi „natovare” još 15 godina zatvora
Politika 31.05.2022
Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je danas da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, preti dodatnih 15 godina zatvora. U objavama na društvenim mrežama, Navaljni je… »
Navaljni: Hoće da mi ‘natovare’ još 15 godina zatvora
Al Jazeera 31.05.2022
Kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, prijeti dodatnih 15 godina zatvora. Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi… »
Navaljni iz zatvora tvrdi: Hoće da mi "natovare" još 15 godina zatvora
Telegraf 31.05.2022
U objavama na društvenim mrežama, Navaljni je rekao da je optužen za stvaranje ekstremističke organizacije i podsticanje mržnje prema vlastima. Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, potvrdio je danas da se protiv… »
Navaljni: Protiv mene se vodi novi postupak, preti mi još 15 godina zatvora
Euronews 31.05.2022
Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatrovu, potvrdio je da se protiv njega vodi novi krivični postupak i da mu ako bude proglašen krivim, preti dodatnih 15 godina zatvora. U objavama na društvenim mrežama, Navaljni je rekao… »
Vesti dana »
Tramp kaže da je vreme da Ukrajina dobije novog predsednika, Kremlj pozdravio njegov predlog
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih
Vreme danas pravo jesenje - sveže i kišovito, temperatura do 19 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Završni predizborni skup Studentske liste 22. oktobra na beogradskoj Slaviji
Glas Šumadije pre 29 minutajoš 2 povezane
Navaro: Izundu izvrnuo zglob, Boldvin frustriran, nismo spavali – neke stvari samo mi znamo...
Sputnik pre 3 minutajoš 6 povezanih
Radnički savladao Vojvodinu u Kragujevcu, a 16. oktobra 2026. gostuje Partizanu
iKragujevac pre 24 minutajoš 1 povezana