Povezane vesti
Počinio sam samo tri ubistva: Hladnokrvan Čaba Der u intervjuu najavio i svadbu
Nova 31.05.2022
Čaba Der, poznat po nadimku "nasmejani ubica", koji je dobio pošto je u januaru 2019. u Beogradu ubio Nebojšu Markovića, iz zatvora u Segedinu u kom služi kaznu doživotnog zatvora, dao je intervju u kom je prvi put progovorio o svom nadimku, zločinima… »
Počinio sam "samo" tri ubistva: Čaba Der dao intervju mađarskim medijima, pričao o venčanju iza brave, ali i zločinima. Sramno!…
Kurir 31.05.2022
Čaba Der, poznat po nadimku "nasmejani ubica", koji je dobio pošto je u januaru 2019. u Beogradu ubio Nebojšu Markovića, iz zatvora u Segedinu u kom služi kaznu doživotnog zatvora, dao je intervju u kom je prvi put progovorio o svom nadimku, zločinima… »
Vesti dana »

Smirenost uprkos snažnim potresima: Ruske lekare zemljotres zatekao u operacionoj sali, snimak njihove reakcije širi se mrežama
N1 Info pre 10 minutajoš 35 povezanih

Kamčatku pogodio najjači zemljotres od 1952. godine; Cunami stigao do obala Kalifornije
Sputnik pre 40 minutajoš 76 povezanih

Ekspedicija Linkolna pre odlaska sa Marakane počistila svlačionicu da blista (foto)
Sportski žurnal pre 40 minutajoš 42 povezane

Oglušila sam se o jedno pravilo i buknula je vatra: Lena Kovačević izazvala požar
Story pre 1 satjoš 19 povezanih