Povezane vesti
Dubravka Šuica iz HDZ izabrana za potpredsednicu Evropske narodne stranke
Blic 01.06.2022
Dubravka Šuica iz HDZ izabrana je za potpredsednicu Evropske narodne stranke (EPP), odlučeno je na kongresu te političke grupacije u Roterdamu. Šuica je inače, potpredsednica Evropske komisije za demokratiju i demografiju. Hina podseća da je za… »
Vučić čestitao Veberu na izboru za predsednika Evropske narodne partije
Politika 01.06.2022
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić čestitao je Manfredu Veberu na izboru za predsednika Evropske narodne partije (EPP). „Uveren sam da će pod Vašim rukovodstvom progresivne ideje narodnih partija Evrope doživeti novi zamah, kao i da… »
Vučič čestitao Veberu na izboru za predsednika EPP
Nova 01.06.2022
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić čestitao je sinoć Manfredu Veberu na izboru za predsednika Evropske narodne partije (EPP). „Uveren sam da će pod Vašim rukovodstvom progresivne ideje narodnih partija Evrope doživeti novi zamah, kao… »
Manfred Veber novi predsednik Evropske narodne partije
Danas 01.06.2022
Nemački demohrišćanin Manfred Veber izabran je na kongresu u Roterdamu sa 89 odsto glasova delegata za predsednika Evropske narodne stranke, najsnažnije političke grupacije u Evropskom parlamentu. „Mi smo kamen za zaštitu bezbednosti buduće… »
Manfred Veber izabran za predsednika Evropske narodne partije, čestitka stigla i od Vučića
Kurir 01.06.2022
Kongres Evropske narodne partije (EPP) izabrao je u Roterdamu Manfreda Vebera za predsednika te stranke, saopštio je EPP na svom sajtu. Kako se navodi u saopštenju, Veber, koji je na toj poziciji nasledio Donalda Tuska, dobio je 447 od 502 glasa. Veber… »
Manfred Veber novi predsednik EPP
Nova 01.06.2022
Nemački demohrišćanin Manfred Veber izabran je na kongresu u Roterdamu sa 89 odsto glasova delegata za predsednika Evropske narodne stranke, najsnažnije političke grupacije u Evropskom parlamentu. „Mi smo kamen za zaštitu bezbednosti buduće… »
Manfred Veber izabran za novog predsednika najveće političke partije u Evropi: Dobio 447 od 502 glasa
Telegraf 01.06.2022
Mi smo kamen za zaštitu sigurnosti i buduće Evrope - rekao je demohrišćanin Veber. Kongres Evropske narodne partije (EPP) izabrao je u Roterdamu Manfreda Vebera za predsednika te stranke, saopštio je EPP na svom sajtu. Kako se navodi u saopštenju… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane