Повезане вести
Дубравка Шуица из ХДЗ изабрана за потпредседницу Европске народне странке
Блиц 01.06.2022
Дубравка Шуица из ХДЗ изабрана је за потпредседницу Европске народне странке (ЕПП), одлучено је на конгресу те политичке групације у Ротердаму. Шуица је иначе, потпредседница Европске комисије за демократију и демографију. Хина… »
Вучић честитао Веберу на избору за председника Европске народне партије
Политика 01.06.2022
Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић честитао је Манфреду Веберу на избору за председника Европске народне партије (ЕПП). „Уверен сам да ће под Вашим руководством прогресивне идеје народних партија Европе доживети нови… »
Вучич честитао Веберу на избору за председника ЕПП
Нова 01.06.2022
Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић честитао је синоћ Манфреду Веберу на избору за председника Европске народне партије (ЕПП). „Уверен сам да ће под Вашим руководством прогресивне идеје народних партија Европе доживети… »
Манфред Вебер нови председник Европске народне партије
Данас 01.06.2022
Немачки демохришћанин Манфред Вебер изабран је на конгресу у Ротердаму са 89 одсто гласова делегата за председника Европске народне странке, најснажније политичке групације у Европском парламенту. „Ми смо камен за заштиту… »
Манфред Вебер изабран за председника Европске народне партије, честитка стигла и од Вучића
Курир 01.06.2022
Конгрес Европске народне партије (ЕПП) изабрао је у Ротердаму Манфреда Вебера за председника те странке, саопштио је ЕПП на свом сајту. Како се наводи у саопштењу, Вебер, који је на тој позицији наследио Доналда Туска, добио је… »
Манфред Вебер нови председник ЕПП
Нова 01.06.2022
Немачки демохришћанин Манфред Вебер изабран је на конгресу у Ротердаму са 89 одсто гласова делегата за председника Европске народне странке, најснажније политичке групације у Европском парламенту. „Ми смо камен за заштиту… »
Манфред Вебер изабран за новог председника највеће политичке партије у Европи: Добио 447 од 502 гласа
Телеграф 01.06.2022
Ми смо камен за заштиту сигурности и будуће Европе - рекао је демохришћанин Вебер. Конгрес Европске народне партије (ЕПП) изабрао је у Ротердаму Манфреда Вебера за председника те странке, саопштио је ЕПП на свом сајту. Како се… »
Вести дана »
Крагујевац: Временска прогноза за наредну седмицу (од 2. до 8. фебруара)
Прессек пре 9 минутајош 12 повезаних
Срби "провоцирали" Шпанце пред велико финале Ђоковића и Алкараза: Један транспарент је свима привукао пажњу
Телеграф пре 14 минутајош 15 повезаних
Никола ће овај меч желети да заборави што пре! Ослабљени Булси изненадили Мајами, Јовић ништа није могао да убаци! (видео)
Курир пре 54 минутајош 9 повезаних
Језиво породично насиље у Сопоту! Син (34) напао мајку ножем, изговорио јој ужасне претње
Блиц пре 20 минутајош 5 повезаних