Повезане вести

Касаткина у полуфиналу Ролан Гароса

Касаткина у полуфиналу Ролан Гароса

Данас 01.06.2022
Руска тенисерка Дарија Касаткина пласирала се данас у полуфинале Ролан Гароса, победивши своју сународницу Веронику Кудерметову са 2:0 по сетовима 6:4, 7:6. Касаткина, 20. тенисерка света, победила је Кудерметову, 29. на ВТА… »
Надал уплашен након победе над Ђоковићем: Не знам шта ће се десити након турнира – довољно сам стар да не кријем ствари!…

Надал уплашен након победе над Ђоковићем: Не знам шта ће се десити након турнира – довољно сам стар да не кријем ствари!…

Хот спорт 01.06.2022
Имаће велике изазове и у наставку турнира. Рафаел Надал је победом над Новаком Ђоковићем у четвртфиналу Ролан Гароса обезбедио још једно Гренд слем полуфинале у својој каријери, а тамо ће га сачекати Александар Зверев који је био… »
Надал: Немам решење за стопало, причаћу о томе после Ролан Гароса

Надал: Немам решење за стопало, причаћу о томе после Ролан Гароса

Данас 01.06.2022
Рафаел Надал је у четвртфиналу Ролан Гароса изгледао као Ферари тек изашао из Маранела, без икаквог трага да има било каквих здравствених проблема. Шпанац је победом над Новаком Ђоковићем дошао у прилику да освоји свој 22. гренд… »
Надал повређен, а игра осам и по сати у два дана!? Због овог питања новинара се Рафа мрштио, причао као да је крај!

Надал повређен, а игра осам и по сати у два дана!? Због овог питања новинара се Рафа мрштио, причао као да је крај!

Мондо 01.06.2022
Рафаел Надал је на конференцији за медије причао као да се повлачи из спорта, подсећао је на повреду која га мучи, иако то није деловало тако на терену. Рафаел Надал је на конференцији за медије причао као да се повлачи из… »
"Постоји само један начин да се Ђоковић победи": Надал после меча говорио о Новаку

"Постоји само један начин да се Ђоковић победи": Надал после меча говорио о Новаку

Вечерње новости 01.06.2022
НОВАК Ђоковић изгубио је од Рафаела Надала у четвртфиналу Ролан Гароса. Рекордер по броју трофеја на овом гренд слему није крио срећу због пласмана у ново полуфинале. ФОТО: Тањуг/АП Шпанац је славио после праве гладијаторске… »
Ово је смејурија шта Надал ради, казни га више! Легенда побеснела због Рафиног понашања, а публика ћути јер није Новак!

Ово је смејурија шта Надал ради, казни га више! Легенда побеснела због Рафиног понашања, а публика ћути јер није Новак!

Мондо 01.06.2022
Рафаел Надал је константно кршио тениско правило, а судија ништа није смео да му каже. Рафаел Надал је константно кршио тениско правило, а судија ништа није смео да му каже. Рафаел Надал је савладао Новака Ђоковића у четвртфиналу… »
Рафа: Класик у великом стилу! Новак, Роџер и ја имамо заједничку причу

Рафа: Класик у великом стилу! Новак, Роџер и ја имамо заједничку причу

Н1 Инфо 01.06.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал, који се победом над Новаком Ђоковићем пласирао у полуфинале Ролан Гароса, истакао је да ужива у сваком тренутку на терену, знајући да је ово можда последњи РГ у каријери на коме ће се такмичити. Сва… »
„Мислио сам да ће Рафа да се преда на 2:5, али Новак…“

„Мислио сам да ће Рафа да се преда на 2:5, али Новак…“

Спорт клуб 01.06.2022
Највеће ривалство у историји тениса у ноћи између уторка и среде добило је своју нову епизоду за памћење, а после пласмана Рафаела Надала у полуфинале Ролан Гароса, дуел са Новаком Ђоковићем запањено су коментарисале тениске… »
Нисам изненађен! Надал једва хода, а онда... Новак о Рафиној "повреди": Није први пут да то уради!

Нисам изненађен! Надал једва хода, а онда... Новак о Рафиној "повреди": Није први пут да то уради!

Мондо 01.06.2022
Новак Ђоковић је после пораза од Надала у четвртфиналу Ролан Гароса причао и о Рафиним повредама. Новак Ђоковић је после пораза од Надала у четвртфиналу Ролан Гароса причао и о Рафиним повредама. Новак Ђоковић је поразом од… »
"То је та прича, надалу не одговара, а мени да!" Ђоковић зна шта га је "сломило": 99,9 одсто публике за Рафу!

"То је та прича, надалу не одговара, а мени да!" Ђоковић зна шта га је "сломило": 99,9 одсто публике за Рафу!

Мондо 01.06.2022
Новак Ђоковић је на конференцији за медије коментарисао и понашање публике на Ролан Гаросу, већински су били за Надала. Новак Ђоковић је на конференцији за медије коментарисао и понашање публике на Ролан Гаросу, већински су… »
Надал пре меча кукао на повреде, после Новака није тренутак да се прича о томе

Надал пре меча кукао на повреде, после Новака није тренутак да се прича о томе

Нова 01.06.2022
Надал променио плочу после победе. Рафаел Надал је у још једном класику савладао Новака Ђоковића са 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 и после маратонске борбе остао у трци за освајање Ролан Гароса. Било је много приче пре почетка како би због… »
Надал: Класик! ГОАТ? Није то тако битно…

Надал: Класик! ГОАТ? Није то тако битно…

Спорт клуб 01.06.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал, који се победом над Новаком Ђоковићем пласирао у полуфинале Ролан Гароса, истакао је да ужива у сваком тренутку на терену, знајући да је ово можда последњи РГ у каријери на коме ће се такмичити. Сва… »
Новак пада на треће место, двојица могу на његов трон

Новак пада на треће место, двојица могу на његов трон

Нова 01.06.2022
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић није успео да се пласира у полуфинале Ролан Гароса и то ће га скупо коштати. Бољи од њега је после четири сата и 12 минута тениса био Рафаел Надал са 6:2, 4:6, 6:2 и 7:6 (4). Пошто Новак… »
„Једва хода и изађе стопостотно спреман… Није први пут“

„Једва хода и изађе стопостотно спреман… Није први пут“

Спорт клуб 01.06.2022
Први рекет света Новак Ђоковић истакао је после пораза од Рафаела Надала у четвртфиналу Ролан Гароса да, без обзира на борбу до самог краја, није искористио шансе које су му се указале у последњем, четвртом сету и да је свестан… »
Надал никад искренији после победе над Новаком: „Изненадио сам самог себе“

Надал никад искренији после победе над Новаком: „Изненадио сам самог себе“

Нова 01.06.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал каже да је меч против Новака Ђоковића одиграо на врхунском нивоу. Ништа мање, по његовим речима, не би било довољно да се савлада српски ас, кога је Надал победио са 6:2, 4:6, 6:2 и 7:6 (4) за… »
„Љут сам и разочаран“: Новак иронично одговорио на питање о Надаловој повреди

„Љут сам и разочаран“: Новак иронично одговорио на питање о Надаловој повреди

Нова 01.06.2022
Причао је видно разочаран, а и сам је то више пута потврдио. Рафаел Надал савладао је Новака Ђоковића са 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (4) и пласирао се у полуфинале Ролан Гароса. Након меча је Ђоковић истакао шта је одлучило. "Честитам… »
Ђоковић: Публика је преокренула меч

Ђоковић: Публика је преокренула меч

Спорт клуб 01.06.2022
Новак Ђоковић после пораза од Рафаела Надала у четвртфиналу Ролан Гароса није могао да изабере један елемент који је одлучио дуел на "Филип Шатрије" стадиону. Шпанац је славио 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (4) и резултат у међусобним… »
Један је краљ у Паризу: Историјски трилер припао Надалу!

Један је краљ у Паризу: Историјски трилер припао Надалу!

Хот спорт 01.06.2022
Нажалост овај меч много значи. Први рекет света Новак Ђоковић поражен је у четвртфиналу Ролан Гароса од Рафаела Надала 3-1, по сетовима 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (4). Ово је био класик на какав су нас навикли двојица најбољих тенисера… »
Маестралан меч: Ђоковић није успео, Надал у полуфиналу Ролан Гароса

Маестралан меч: Ђоковић није успео, Надал у полуфиналу Ролан Гароса

Спортски журнал 01.06.2022
После велике борбе и тачно четири сата и 12 минута игре српски тенисер „предао“ је титулу освојену прошле године, а уједно ће од наредног понедељка изгубити и прво место на АТП листи. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен… »
"Није било суђено"! Новак Ђоковић: После оваквих мечева се додатно мотивишеш, вратићу се јачи

"Није било суђено"! Новак Ђоковић: После оваквих мечева се додатно мотивишеш, вратићу се јачи

Вечерње новости 01.06.2022
НОВАК Ђоковић није успео да се домогне полуфинала Ролан Гароса. Најбољи тенисер света био је љут након меча против Рафаела Надала, али мора да настави даље. ФОТО: Тањуг/АП "Бик са Мајорке" је славио против српског аса са 3:1… »

Вести дана »