Povezane vesti

Optuženi za ubistvo u Temerinu sumnjao da ga supruga vara

Optuženi za ubistvo u Temerinu sumnjao da ga supruga vara

Dnevnik 01.06.2022
Bela Kihut (68) iz Temerina, koji je optužen za teško ubistvo supruge, na početku suđenja u novosadskom Višem sudu, juče je izjavio da nije bio nasilan prema pokojnoj Gizeli Kihut (64) i da je nije tukao. Kako je rekao, on ne vidi po čemu je bio… »
Sporečkali smo se, samo sam je gurnuo: Bela (67) optužen za ubistvo supruge u Temerinu, ovo je ispričao na suđenju

Sporečkali smo se, samo sam je gurnuo: Bela (67) optužen za ubistvo supruge u Temerinu, ovo je ispričao na suđenju

Kurir 01.06.2022
Bela Kihut (67), koji je optužen da je 2. februara prošle godine uveče u porodičnoj kući u Proleterskoj ulici u Temerinu, udarcima po glavi i telu usmrtio dve godine mlađu suprugu Gizelu, u utorak je na početku suđenja u Višem sudu u Novom Sadu… »
Samo sam gurnuo Gizelu kad mi je otela telefon: Počelo suđenje Beli (67) zbog ubistva supruge u Temerinu

Samo sam gurnuo Gizelu kad mi je otela telefon: Počelo suđenje Beli (67) zbog ubistva supruge u Temerinu

Telegraf 01.06.2022
Nastavak glavnog pretresa je 7. juna, kada će biti saslušani veštaci. Bela Kihut (67), koji je optužen da je 2. februara prošle godine uveče u porodičnoj kući u Proleterskoj ulici broj 12 u Temerinu, udarcima po glavi i telu usmrtio dve godine… »

Vesti dana »