Повезане вести
Оптужени за убиство у Темерину сумњао да га супруга вара
Дневник 01.06.2022
Бела Кихут (68) из Темерина, који је оптужен за тешко убиство супруге, на почетку суђења у новосадском Вишем суду, јуче је изјавио да није био насилан према покојној Гизели Кихут (64) и да је није тукао. Како је рекао, он не… »
Споречкали смо се, само сам је гурнуо: Бела (67) оптужен за убиство супруге у Темерину, ово је испричао на суђењу
Курир 01.06.2022
Бела Кихут (67), који је оптужен да је 2. фебруара прошле године увече у породичној кући у Пролетерској улици у Темерину, ударцима по глави и телу усмртио две године млађу супругу Гизелу, у уторак је на почетку суђења у Вишем… »
Само сам гурнуо Гизелу кад ми је отела телефон: Почело суђење Бели (67) због убиства супруге у Темерину
Телеграф 01.06.2022
Наставак главног претреса је 7. јуна, када ће бити саслушани вештаци. Бела Кихут (67), који је оптужен да је 2. фебруара прошле године увече у породичној кући у Пролетерској улици број 12 у Темерину, ударцима по глави и телу… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 36 минутајош 13 повезаних