Povezane vesti
Katarina Grujić doživela šok pred svadbu! Pevačica se sprema za veliki dan, a ovo iznenađenje nije ni slutila! (video)
Mondo 01.06.2022
Katarina Grujić otkrila sve o svojoj devojačkoj večeri. Katarina Grujić otkrila sve o svojoj devojačkoj večeri. Svadba Katarine Grujić i Marka Gobejića rezervisana je za 2. jun, a kako su poslednje pripreme uveliko u toku, nema sumnje da popularni par… »
Kaća Grujić otkrila detalje devojačke večeri: Priredili joj veliko iznenađenje
Nova 01.06.2022
Pevačica oduševljena onime što ju je dočekalo. Pevačica Katarina Grujić sutra će napraviti veliku svadbu sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Sad je otkrila šta je prethodilo svadbenom veselju, što ju je ostavilo bez teksta. "Bilo je prelepo to što mi se… »
Katarina Grujić doživela šok pred svadbu sa gobeljom: Odveli je u ogromnu kuću, pa zanemela kad je videla šta je čeka
Blic 01.06.2022
Pevačica Katarina Grujić sutradan će napraviti veliku svadbu sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Sad je otkrila šta je prethodilo svadbenom veselju, što ju je ostavilo bez teksta. - Bilo je prelepo to što mi se desilo. Rođena sestra mi je organizovala… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 2 satajoš 57 povezanih

Građani se sukobili sa policijom ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru
N1 Info pre 3 minutajoš 41 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Cenzolovka pre 33 minutajoš 4 povezane