Повезане вести
Јелен: Нисам добро проценила инфлацију
Бизнис.рс 01.06.2022
Америчка министарка финансија признала грешку. Америчка министарка финансија Џенет Јелен (Јанет Иеллен) признала је да није предвидела колико дуго ће висока инфлација наставити да мучи америчке потрошаче док председничка… »
"Погрешила сам": Џенет Јелен о инфлацији:"Дошло је до великих потреса у привреди, удари се настављају"
Блиц 01.06.2022
Америчка министарка финансија Џенет Јелен изјавила је да су њене прошлогодишње процене о кретању инфлације биле погрешне. „Мислим да сам тада погрешила у погледу пута којим ће инфлација ићи", одговорила је Јеленова у… »
Америчка министарка финансија: Погрешила сам са проценом инфлације
Еуроневс 01.06.2022
Америчка министарка финансија Џенет Јелен изјавила је да су њене прошлогодишње процене о кретању инфлације биле погрешне. "Мислим да сам тада погрешила у погледу пута којим ће инфлација ићи", одговорила је Јеленова у… »
Америчка министарка финансија: "Мислим да сам погрешила..."
Телеграф 01.06.2022
Истакла је и да Бајденова администрација предузима мере које ће подупрети напоре ФЕД-а да обузда инфлацију. Америчка министарка финансија, Џенет Јелен, изјавила је да су њене прошлогодишње процене о кретању инфлације биле… »
Вести дана »
Београд: Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Нови магазин пре 11 минутајош 25 повезаних
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 39 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане