Povezane vesti

Jelen: Nisam dobro procenila inflaciju

Jelen: Nisam dobro procenila inflaciju

Biznis.rs 01.06.2022
Američka ministarka finansija priznala grešku. Američka ministarka finansija Dženet Jelen (Janet Yellen) priznala je da nije predvidela koliko dugo će visoka inflacija nastaviti da muči američke potrošače dok predsednička administracija radi na… »
"Pogrešila sam": Dženet Jelen o inflaciji:"Došlo je do velikih potresa u privredi, udari se nastavljaju"

"Pogrešila sam": Dženet Jelen o inflaciji:"Došlo je do velikih potresa u privredi, udari se nastavljaju"

Blic 01.06.2022
Američka ministarka finansija DŽenet Jelen izjavila je da su njene prošlogodišnje procene o kretanju inflacije bile pogrešne. „Mislim da sam tada pogrešila u pogledu puta kojim će inflacija ići", odgovorila je Jelenova u intervjuu za Si-En-En… »
Američka ministarka finansija: Pogrešila sam sa procenom inflacije

Američka ministarka finansija: Pogrešila sam sa procenom inflacije

Euronews 01.06.2022
Američka ministarka finansija Dženet Jelen izjavila je da su njene prošlogodišnje procene o kretanju inflacije bile pogrešne. "Mislim da sam tada pogrešila u pogledu puta kojim će inflacija ići", odgovorila je Jelenova u intervjuu za CNN na… »
Američka ministarka finansija: "Mislim da sam pogrešila..."

Američka ministarka finansija: "Mislim da sam pogrešila..."

Telegraf 01.06.2022
Istakla je i da Bajdenova administracija preduzima mere koje će podupreti napore FED-a da obuzda inflaciju. Američka ministarka finansija, Dženet Jelen, izjavila je da su njene prošlogodišnje procene o kretanju inflacije bile pogrešne. - Mislim da… »

Vesti dana »