Повезане вести
„Имаћу мужа као Сандра Мељниченко, Свети Василије ми се јавља у сновима“
Нова 01.06.2022
Контроверзна водитељка Јована Јеремић тврди да јој се остварују визије након посета манастиру Острог. Јована Јеремић развела се крајем прошле године, али од брака не одустаје – напротив, она већ има визију свог будућег мужа, и… »
Зарекла сам се да нећу да будем швалерка! Јована Јеремић открила све о другом мужу - "На посао ћу долазити авионом"
Мондо 01.06.2022
Водитељка Јована Јеремић открила је да већ сада зна какав ће бити њен други супруг. Водитељка Јована Јеремић открила је да већ сада зна какав ће бити њен други супруг. Јована Јеремић која је недавно све оставила без текста на… »
"Николина Пишек то није заслужила": Јована Јеремић о мистеријозној масерки код које је био Видоје Ристовић када је преминуо
Блиц 01.06.2022
Водитељка Јована Јеремић више пута у медијима је истакла како је њен заштитник Василије Острошки, који јој се према њеној причи, јављао у снивима, а онда се дотакла водитељке Николине Пишек и смрти њеног мужа Видоја… »
Видоје је доживео најгору смрт ако је умро на љубавници Јована Јеремић проговорила о Пишековој: Он је њу измасакрирао, брука!…
Курир 01.06.2022
Јована Јеремић често истиче како је њен заштитник Василије Острошки и да јој је овај светац много помогао кроз снове и у стварности, дотакла се Николине Пишек и смрти Видоја Ристовића. Водитељка открива за Стар, а преносе… »
Вести дана »
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана након сукоба са управом и играчима
Наслови.аи пре 1 минутјош 40 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Орбаном, рекао је да ће Мађарска помоћи Србији
НИН пре 2 сатајош 41 повезана
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 31 минутајош 40 повезаних