Povezane vesti
Radosavljević: Biće energetske krize, brine me da li ćemo imati struje na zimu
Novi magazin 01.06.2022
Profesor ekonomije na fakultetu FEFA Goran Radosavljević izjavio je da nas energetska kriza svakako očekuje. On kaže i da misli da ugovor sa Rusijom o snabdevanju gasom, o kom su se dogovorili predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, iako nije… »
N1 Info 01.06.2022
Profesor ekonomije na fakultetu FEFA Goran Radosavljević izjavio je da nas energetska kriza svakako očekuje. On kaže i da misli da ugovor sa Rusijom o snabdevanju gasom, o kom su se dogovorili predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, iako nije… »
Nova 01.06.2022
Vesti dana »
Uslov je da se druga strana pridržava sporazuma: Hezbolah najavio da je spreman za prekid vatre sa Izraelom
Večernje novosti pre 15 satijoš 38 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 4 satijoš 90 povezanih
Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2027.
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 59 povezanih
Poraz koji ne boli: Atalanta izgubila od Bolonje ali osigurala Ligu konferencija
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana