Povezane vesti
Radosavljević: Biće energetske krize, brine me da li ćemo imati struje na zimu
Novi magazin 01.06.2022
Profesor ekonomije na fakultetu FEFA Goran Radosavljević izjavio je da nas energetska kriza svakako očekuje. On kaže i da misli da ugovor sa Rusijom o snabdevanju gasom, o kom su se dogovorili predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, iako nije… »
N1 Info 01.06.2022
Profesor ekonomije na fakultetu FEFA Goran Radosavljević izjavio je da nas energetska kriza svakako očekuje. On kaže i da misli da ugovor sa Rusijom o snabdevanju gasom, o kom su se dogovorili predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, iako nije… »
Nova 01.06.2022
Vesti dana »
Student koji pešači iz Novog Sada: Mnoge majke su nas usput grlile i govorile nam da se saosećaju sa Dijanom Hrkom
Danas pre 5 satijoš 50 povezanih
Napetosti u Beogradu: Mirno kod Skupštine Srbije, Štimcu opet određeno policijsko zadržavanje
BBC News pre 14 minutajoš 69 povezanih
Transparentnost Srbija: Predlog zakona za Generalštab predstavlja kombinaciju dva najopasnija oblika korupcije
NIN pre 4 minutajoš 35 povezanih
Javni razgovor o REM-u zakazan za sutra: Konačna lista od 18 kandidata pred Odborom
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane