Povezane vesti
DRI: Elektrane Beograda, Niša i Loznice naplaćivale grejanje prema površini, a ne potrošnji
Novi magazin 01.06.2022
Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradske elektrane u periodu od 2018. do 2020. godine naplaćivale su vlasnicima stambenog prostora uslugu grejanja prema površini, umesto prema potrošnji, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI). "JKP Beogradske… »
DRI: Beogradske elektrane grejanje naplaćivale prema površini, a ne potrošnji
N1 Info 01.06.2022
Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradske elektrane u periodu od 2018. do 2020. godine naplaćivale su vlasnicima stambenog prostora uslugu grejanja prema površini, umesto prema potrošnji, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI). „JKP Beogradske… »
DRI: Elektrane naplaćivale grejanje po površini, a ne po potrošnji
Nova 01.06.2022
Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradske elektrane u periodu od 2018. do 2020. godine naplaćivale su vlasnicima stambenog prostora uslugu grejanja prema površini, umesto prema potrošnji, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI). „JKP Beogradske… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 48 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 33 minutajoš 38 povezanih