Povezane vesti
Kompanija Imlek obeležila je Svetski dan mleka i tradicionalno donirala Moja Kravica paketiće za nezbrinutu decu
Lepota i zdravlje 01.06.2022
Šesti ciklus projekta Stvaramo znanje, koji kompanija Telekom Srbija realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u... Naša zemlja proteklog vikenda ponovo je bila jedan od centara iz kojih je pokrenuta revolucija u… »
Kompanija Imlek obeležila svetski dan mleka
Mondo 01.06.2022
Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu. Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu Beograd, 1.6.2022 – Povodom Svetskog dana mleka, kompanija Imlek donacijom mlečnih paketića obradovala je štićenike… »
Kompanija Imlek obeležila Svetski Dan Mleka – Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu
Nedeljnik 01.06.2022
Foto: Josif Pop-Mitić Povodom Svetskog dana mleka, kompanija Imlek donacijom mlečnih paketića obradovala je štićenike Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu Beograda i… »
Vesti dana »
„Brat prešao pola knjige od Beograda i sad se preslišava“: Student sa protesta koji je ne-po-be-div
Nova pre 10 minutajoš 22 povezane
Sudar aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu: Tramp krivi politiku raznolikosti
BBC News pre 2 satajoš 14 povezanih
Kakav je plan za blokadu mostova u Novom Sadu: Ovo su detaljne informacije
Radio 021 pre 16 minutajoš 10 povezanih
BLOG UŽIVO „Pa di ste Beograđani“: Beogradskim studentima kolege iz Novog Sada spremaju doček, danas blokada Brankovog i Pančevačkog mosta
Nova pre 35 minutajoš 10 povezanih