Povezane vesti
Kompanija Imlek obeležila je Svetski dan mleka i tradicionalno donirala Moja Kravica paketiće za nezbrinutu decu
Lepota i zdravlje 01.06.2022
Šesti ciklus projekta Stvaramo znanje, koji kompanija Telekom Srbija realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u... Naša zemlja proteklog vikenda ponovo je bila jedan od centara iz kojih je pokrenuta revolucija u… »
Kompanija Imlek obeležila svetski dan mleka
Mondo 01.06.2022
Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu. Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu Beograd, 1.6.2022 – Povodom Svetskog dana mleka, kompanija Imlek donacijom mlečnih paketića obradovala je štićenike Doma za… »
Kompanija Imlek obeležila Svetski Dan Mleka – Tradicionalna donacija Moja Kravica paketića za nezbrinutu decu
Nedeljnik 01.06.2022
Foto: Josif Pop-Mitić Povodom Svetskog dana mleka, kompanija Imlek donacijom mlečnih paketića obradovala je štićenike Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu Beograda i Prihvatilišta… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Stejt department: SAD pozdravljaju odluku libanske vlade o kontroli oružja
RTV pre 30 minutajoš 1 povezana

Trilaterala za mir u Ukrajini – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTS pre 5 minutajoš 5 povezanih