Povezane vesti
Ne znate vi ko je moj otac, džukele jedne: Podivljale maturantkinje psovale i tukle policajke ispred škole!
Kurir 01.06.2022
Tri maturatkinje Šeste beogradske gimnazije privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata, piše Telegraf. Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da… »
Džukele, moj otac će vam j**ti mater! Bahato ponašanje srednjoškolki u Beogradu, morala da dolazi i interventna!
Mondo 01.06.2022
Dve maturantkinje Šeste beogradske gimnazije udarile su policijske službenice koje su pokušale da ih razdvoje, da bi potom stigla i interventna jedinica koju su vređale, psovale i pretile drugarice dve maturantkinje. Privedene su tri devojke. Dve… »
"Ne znate vi ko je moj tata": Bahate maturantkinje divljale pred interventnom, tukle i vukle pripadnike MUP
Telegraf 01.06.2022
Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici. Tri maturatkinje privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na… »
Vesti dana »

„Vučiću, odlazi“, „Idi, leči se“: Napeto u Leskovcu tokom posete predsednika, Žandarmerija ne dozvoljava okupljenima ka priđu pozorištu VIDEO
Nova pre 59 minutajoš 28 povezanih

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

N1: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
Novi magazin pre 58 minutajoš 14 povezanih

Uživo eksplozije u Kijevu Gori NATO oružje, uništeno 36 dronova (foto/video)
Alo pre 3 satajoš 13 povezanih

(Video) Bogdanović pomogao hardenu i lenardu: Denver opet ne zna za pobedu kad Jokić ne igra
Dnevnik pre 3 satajoš 12 povezanih