Povezane vesti

Ne znate vi ko je moj otac, džukele jedne: Podivljale maturantkinje psovale i tukle policajke ispred škole!

Ne znate vi ko je moj otac, džukele jedne: Podivljale maturantkinje psovale i tukle policajke ispred škole!

Kurir 01.06.2022
Tri maturatkinje Šeste beogradske gimnazije privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata, piše Telegraf. Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da… »
Džukele, moj otac će vam j**ti mater! Bahato ponašanje srednjoškolki u Beogradu, morala da dolazi i interventna!

Džukele, moj otac će vam j**ti mater! Bahato ponašanje srednjoškolki u Beogradu, morala da dolazi i interventna!

Mondo 01.06.2022
Dve maturantkinje Šeste beogradske gimnazije udarile su policijske službenice koje su pokušale da ih razdvoje, da bi potom stigla i interventna jedinica koju su vređale, psovale i pretile drugarice dve maturantkinje. Privedene su tri devojke. Dve… »
"Ne znate vi ko je moj tata": Bahate maturantkinje divljale pred interventnom, tukle i vukle pripadnike MUP

"Ne znate vi ko je moj tata": Bahate maturantkinje divljale pred interventnom, tukle i vukle pripadnike MUP

Telegraf 01.06.2022
Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici. Tri maturatkinje privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na… »

Vesti dana »