Povezane vesti
Tuđe poštujemo, svoje ne damo i ne zaboravljamo: Princ Filip Karađorđević sa porodicom na Gazimestanu
Kurir 01.06.2022
Princ Filip Karađorđević boravi na Kosovu. On je danas sa svojom suprugom princezom Danicom Karađorđević i sinom Stefanom, posetio Gazimestan. U objavi na Fejsbuku Karađorđević je naveo da je posetio jedno od najvažnijih mesta srpske istorije. „Danas smo… »
Princ Filip Karađorđević sa porodicom posetio Gazimestan: „Živeće srpski narod“
Nova 01.06.2022
Princ Filip Karađorđević boravi na Kosovu. On je danas sa svojom suprugom princezom Danicom Karađorđević i sinom Stefanom, posetio Gazimestan. U objavi na Fejsbuku Karađorđević je naveo da je posetio jedno od najvažnijih mesta srpske istorije, javlja… »
Filip Karađorđević na Gazimestanu: Tuđe poštujemo, svoje ne damo
N1 Info 01.06.2022
Princ Filip Karađorđević boravi na Kosovu sa suprugom princezom Danicom Karađorđević i sinom Stefanom, i tom prilikom posetio je Gazimestan. U objavi na Fejsbuku Karađorđević je naveo da je posetio jedno od najvažnijih mesta srpske istorije, piše KoSSev… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 44 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 33 minutajoš 12 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih