Povezane vesti
Srpske zastave ispred vile na dušanovcu: Kuma Andreana Čekić došla prva na veselje, a limuzina basnoslovno skupa
Blic 02.06.2022
Kuma pevačice Katarine Grujić, koja se danas udaje za fudbalera Marka Gobeljića, Andreana Čekić stigla je kod mlade u luksuznom automobilu. Andreana je izašla iz skupocenog automobila i ušla u kuću Katarine Grujić koja je okićena belim cvećem, a svuda se… »
Sve je spremno za veliku svadbu kaće i gobelje! Luks vila sva u belom i venčanica od 20.000 € - "Marko je već moj"
Mondo 02.06.2022
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se prošle… »
Sve spremno za gala svadbu kaće i gobelje! Luks vila okićena sva u bele ruže, a mlada skače od sreće: Gobelja je već moj…
Kurir 02.06.2022
Danas se održava veliko svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića, o kom se u javnosti priča mesecima unazad. Pevačica je otkrila ima li tremu pred početak svadbe. - Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se da će… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 10 minutajoš 64 povezane

Jovana izvukla od Milojevića da dolazi Tadić? Šta se krije iza "osmeha Mona Lize" koji su svi videli
Mondo pre 15 minutajoš 27 povezanih

Meteorolozi kažu da nam danas neće trebati kišobran Biće toplije nego juče, evo šta nas očekuje do kraja nedelje
Dnevnik pre 15 minutajoš 14 povezanih

Vernici slave Ognjenu Mariju, običaj da se ne rade nikakvi poslovi
N1 Info pre 55 minutajoš 8 povezanih