Повезане вести
Српске заставе испред виле на душановцу: Кума Андреана Чекић дошла прва на весеље, а лимузина баснословно скупа
Блиц 02.06.2022
Кума певачице Катарине Грујић, која се данас удаје за фудбалера Марка Гобељића, Андреана Чекић стигла је код младе у луксузном аутомобилу. Андреана је изашла из скупоценог аутомобила и ушла у кућу Катарине Грујић која је окићена… »
Све је спремно за велику свадбу каће и гобеље! Лукс вила сва у белом и венчаница од 20.000 € - "Марко је већ мој"
Мондо 02.06.2022
Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић данас ће други пут изговорити судбоносно "да". Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић данас ће други пут изговорити судбоносно "да". Катарина Грујић и Марко Гобељић… »
Све спремно за гала свадбу каће и гобеље! Лукс вила окићена сва у беле руже, а млада скаче од среће: Гобеља је већ мој…
Курир 02.06.2022
Данас се одржава велико свадбено весеље Катарине Грујић и Марка Гобељића, о ком се у јавности прича месецима уназад. Певачица је открила има ли трему пред почетак свадбе. - Трема? Знате, Марко је већ мој, па је мој! Ми смо већ… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана