Povezane vesti
Srpske zastave ispred vile na dušanovcu: Kuma Andreana Čekić došla prva na veselje, a limuzina basnoslovno skupa
Blic 02.06.2022
Kuma pevačice Katarine Grujić, koja se danas udaje za fudbalera Marka Gobeljića, Andreana Čekić stigla je kod mlade u luksuznom automobilu. Andreana je izašla iz skupocenog automobila i ušla u kuću Katarine Grujić koja je okićena belim cvećem, a svuda se… »
Sve je spremno za veliku svadbu kaće i gobelje! Luks vila sva u belom i venčanica od 20.000 € - "Marko je već moj"
Mondo 02.06.2022
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se prošle… »
Sve spremno za gala svadbu kaće i gobelje! Luks vila okićena sva u bele ruže, a mlada skače od sreće: Gobelja je već moj…
Kurir 02.06.2022
Danas se održava veliko svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića, o kom se u javnosti priča mesecima unazad. Pevačica je otkrila ima li tremu pred početak svadbe. - Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se da će… »
Vesti dana »
'Novi iranski vođa je verovatno unakažen': američki ministar odbrane
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Amerika izdala dozvolu zemljama za kupnju ruske nafte nasukane na moru 30 dana
SEEbiz pre 25 minutajoš 35 povezanih
Mladić (19) pao sa 4. sprata studentskog doma! Strašna nesreća u Kotoru: Lekari mu se bore za život
Kurir pre 56 minutajoš 89 povezanih