Povezane vesti
Srpske zastave ispred vile na dušanovcu: Kuma Andreana Čekić došla prva na veselje, a limuzina basnoslovno skupa
Blic 02.06.2022
Kuma pevačice Katarine Grujić, koja se danas udaje za fudbalera Marka Gobeljića, Andreana Čekić stigla je kod mlade u luksuznom automobilu. Andreana je izašla iz skupocenog automobila i ušla u kuću Katarine Grujić koja je okićena belim cvećem… »
Sve spremno za gala svadbu kaće i gobelje! Luks vila okićena sva u bele ruže, a mlada skače od sreće: Gobelja je već moj…
Kurir 02.06.2022
Danas se održava veliko svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića, o kom se u javnosti priča mesecima unazad. Pevačica je otkrila ima li tremu pred početak svadbe. - Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se… »
Sve je spremno za veliku svadbu kaće i gobelje! Luks vila sva u belom i venčanica od 20.000 € - "Marko je već moj"
Mondo 02.06.2022
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih