Povezane vesti
Srpske zastave ispred vile na dušanovcu: Kuma Andreana Čekić došla prva na veselje, a limuzina basnoslovno skupa
Blic 02.06.2022
Kuma pevačice Katarine Grujić, koja se danas udaje za fudbalera Marka Gobeljića, Andreana Čekić stigla je kod mlade u luksuznom automobilu. Andreana je izašla iz skupocenog automobila i ušla u kuću Katarine Grujić koja je okićena belim cvećem… »
Sve spremno za gala svadbu kaće i gobelje! Luks vila okićena sva u bele ruže, a mlada skače od sreće: Gobelja je već moj…
Kurir 02.06.2022
Danas se održava veliko svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića, o kom se u javnosti priča mesecima unazad. Pevačica je otkrila ima li tremu pred početak svadbe. - Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se… »
Sve je spremno za veliku svadbu kaće i gobelje! Luks vila sva u belom i venčanica od 20.000 € - "Marko je već moj"
Mondo 02.06.2022
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da". Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 6 satijoš 18 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Kanada najavila uzvratne carine na određene američke proizvode
Novi magazin pre 2 satajoš 51 povezana