Повезане вести

Дојава о бомби у ургентном центру у Бањалуци Начелница: Полиција завршила преглед установе и ми настављамо са радом

Дојава о бомби у ургентном центру у Бањалуци Начелница: Полиција завршила преглед установе и ми настављамо са радом

Курир 02.06.2022
Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци добио је претњу бомбом рано јутрос, сазнаје Српскаинфо. Полиција је завршила преглед ургентног центра УКЦ Српске и ми настављамо са радом, изјавила је начелница… »
Лажна дојава о бомби у клиничком центру у Бањалуци оквалификована као тероризам

Лажна дојава о бомби у клиничком центру у Бањалуци оквалификована као тероризам

Слободна Европа 02.06.2022
Дојава о постављеној бомби у Универзитетско-клиничком центру Републике Српске (УКЦ РС) је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука оквалификовао као тероризам, саопштено је из Полицијске управе Бањалука у четвртак, 2… »
Нема безбедносних претњи по УКЦ Републике Српске; Нове дојаве у судовима у Сарајеву

Нема безбедносних претњи по УКЦ Републике Српске; Нове дојаве у судовима у Сарајеву

РТВ 02.06.2022
БАЊАЛУКА - Полицијска управа Бањалуке саопштила је да нема безбедносних претњи по Универзитетско клинички центар Републике Српске, који је јутрос добио мејл о подметнутој бомби, а надлежни тужилац је догађај оквалификовао као… »
Дојава о бомби у Клиничком центру у Бањалуци, евакуација пацијената и радника

Дојава о бомби у Клиничком центру у Бањалуци, евакуација пацијената и радника

Н1 Инфо 02.06.2022
Универзитетски клинички центар Републике Српске добио је претњу бомбом, потврђено је за Н1 у Полицијској управи Бањалука. Полиција је на месту догађаја и врши мере и радње из своје надлежности рекла је кратко портпаролка ПУ… »
Завршен полицијски преглед: Начелница Ургентног центра поручила да УКЦ РС наставља са радом

Завршен полицијски преглед: Начелница Ургентног центра поручила да УКЦ РС наставља са радом

Блиц 02.06.2022
Полиција је завршила преглед ургентног центра УКЦ Српске и ми настављамо са радом, изјавила је начелница Ургентног центра Универзитетског клиничког центра Републике Српске Славица Зељковић. Зељковићева је нагласила да су након… »

Вести дана »