Повезане вести

Хитна није могла прићи због роја пчела: Мушкарац погинуо, двоје тешко повређено у удесу у Сокобањи

Хитна није могла прићи због роја пчела: Мушкарац погинуо, двоје тешко повређено у удесу у Сокобањи

Телеграф 02.06.2022
Хитна помоћ и ватрогасци нису могли да приђу слупаном аутомобилу и да извуку повређене због ројева пчела, јер је приколица трактора превозила кошнице. У тешкој саобраћајној несрећи у Сокобањи која се догодила синоћ око 23 часа… »
Ово су пријатељи који су погинули у тешком удесу у Сокобањи: Седморо деце остало без очева

Ово су пријатељи који су погинули у тешком удесу у Сокобањи: Седморо деце остало без очева

Телеграф 02.06.2022
Обојица су били у колима, један је погинуо на месту, а други на путу до болнице. Драган Митић и Драган Живковић из места код Сокобање погинули су синоћ у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила приликом судара са трактором… »
Седморо деце остало без очева Супруга Драгана погинулог у Сокобањи не може ни да прича од бола не знам шта ћемо даље

Седморо деце остало без очева Супруга Драгана погинулог у Сокобањи не може ни да прича од бола не знам шта ћемо даље

Курир 02.06.2022
Драган Митић и Драган Живковић из села Трубаревац код Сокобање погинули су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила синоћ кад су се сударили трактор са приколицом који је превозио кошнице са пчелама и аутомобил… »
"Тешко је, остале смо саме са седморо деце, не знам шта ћемо": Јецај супруга погинулих пријатеља у Сокобањи

"Тешко је, остале смо саме са седморо деце, не знам шта ћемо": Јецај супруга погинулих пријатеља у Сокобањи

Телеграф 02.06.2022
Њих двојица су били у колима "мерцедес" и возили су иза трактора који, према незваничним информацијама, није био осветљен, те га они нису видели. - Јако ми је тешко... Не знам шта ћу, сама сам овде остала са троје деце. Ово… »
ФОТО Несвакидашња несрећа: Полицијски ауто се закуцао у возило ауто школе

ФОТО Несвакидашња несрећа: Полицијски ауто се закуцао у возило ауто школе

Нова 02.06.2022
Несвакидашња несрећа догодила се данас у Врању, када се полицијско возило закуцало у кола ауто школе. Засад није познато да ли је неко повређен. Погледајте како је то изгледало: А пост схаред би 192.РС (@192_рс) Истрагом ће… »
Језив призор на месту несреће у Сокобањи: Делови трактора, "мерцедеса" и кошница разбацани на све стране, пчеле и даље лете…

Језив призор на месту несреће у Сокобањи: Делови трактора, "мерцедеса" и кошница разбацани на све стране, пчеле и даље лете…

Курир 02.06.2022
Дан након удеса код Сокобање где су настрадали пријатељи Драган Митић и Драган Живковић, док су две особе повређене, видљиви су трагови гарежи и делови трактора и кошница. Подсетимо, несрећа се догодила синоћ око 23 сата на… »
Ројеви пчела тероришу возаче: Нова.рс на месту удеса код Сокобање ФОТО, ВИДЕО

Ројеви пчела тероришу возаче: Нова.рс на месту удеса код Сокобање ФОТО, ВИДЕО

Нова 02.06.2022
Два мушкарца, Драган Митић и Драган Живковић, из места Трубаревац код Сокобање, погинула су синоћ у саобраћајној несрећи која се догодила на улазу у Сокобању. У удесу су и две особе теже повређене. Несрећа се догодила синоћ око… »
ФОТО Ројеви пчела окружили смрскани ауто: Лекари нису могли да приђу жртвама

ФОТО Ројеви пчела окружили смрскани ауто: Лекари нису могли да приђу жртвама

Нова 02.06.2022
Два мушкарца погинула су синоћ у саобраћајној несрећи која се догодила на улазу у Сокобању. У удесу су и две особе теже повређене. Несрећа се догодила синоћ око 23 сата када је аутомобил ударио у тракторску приколицу која је… »
Пријатељи и имењаци погинули у Сокобањи! Нема више мог Драгана: Ово су мушкарци страдали у судару с трактором пуним пчела

Пријатељи и имењаци погинули у Сокобањи! Нема више мог Драгана: Ово су мушкарци страдали у судару с трактором пуним пчела

Курир 02.06.2022
Драган Митић и Драган Живковић из села Трубаревац код Сокобање погинули су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила синоћ када су се судраили трактор са приколицом који је превозио кошнице са пчелама и аутомобил… »
Несрећа код Сокобање – аутомобил ударио у трактор, двоје погинуло

Несрећа код Сокобање – аутомобил ударио у трактор, двоје погинуло

Н1 Инфо 02.06.2022
Две особе су погинуле, а две су теже повређене у саобраћајној несрећи која се догодила у среду око 23 сата на уласку у Сокобању из правца Алексинца, јавља РТС. Несрећа се догодила када је путничко возило ударило у трактор са… »
Двоје погинуло и двоје повређено у тешкој несрећи у Сокобањи

Двоје погинуло и двоје повређено у тешкој несрећи у Сокобањи

Дневник 02.06.2022
СОКОБАЊА: Две особе су погинуле, а две су теже повређене у саобраћајној несрећи која се догодила на уласку у Сокобању из правца Алексинаца. Несрећа се догодила синоћ око 23 сата када је путничничко возило ударило у трактор са… »
Лекари једва пришли смрсканим колима због ројева пчела: У тешком судару аутомобила и трактора који је превозио кошнице…

Лекари једва пришли смрсканим колима због ројева пчела: У тешком судару аутомобила и трактора који је превозио кошнице…

Блиц 02.06.2022
Два мушкарца погинула су синоћ у стравичној саобраћајној несрећи на улазу у Сокобању, док су две особе теже повређене. Несрећа се догодила око 23 сата када је аутомобил ударио у тракторску приколицу која је превозила кошнице. -… »

Вести дана »