Povezane vesti
Hitna nije mogla prići zbog roja pčela: Muškarac poginuo, dvoje teško povređeno u udesu u Sokobanji
Telegraf 02.06.2022
Hitna pomoć i vatrogasci nisu mogli da priđu slupanom automobilu i da izvuku povređene zbog rojeva pčela, jer je prikolica traktora prevozila košnice. U teškoj saobraćajnoj nesreći u Sokobanji koja se dogodila sinoć oko 23 časa na državnom putu Sokobanja… »
Ovo su prijatelji koji su poginuli u teškom udesu u Sokobanji: Sedmoro dece ostalo bez očeva
Telegraf 02.06.2022
Obojica su bili u kolima, jedan je poginuo na mestu, a drugi na putu do bolnice. Dragan Mitić i Dragan Živković iz mesta kod Sokobanje poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prilikom sudara sa traktorom koji je sa dve prikolice… »
Sedmoro dece ostalo bez očeva Supruga Dragana poginulog u Sokobanji ne može ni da priča od bola ne znam šta ćemo dalje
Kurir 02.06.2022
Dragan Mitić i Dragan Živković iz sela Trubarevac kod Sokobanje poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kad su se sudarili traktor sa prikolicom koji je prevozio košnice sa pčelama i automobil "mercedes" u kome su bili. Njih… »
"Teško je, ostale smo same sa sedmoro dece, ne znam šta ćemo": Jecaj supruga poginulih prijatelja u Sokobanji
Telegraf 02.06.2022
Njih dvojica su bili u kolima "mercedes" i vozili su iza traktora koji, prema nezvaničnim informacijama, nije bio osvetljen, te ga oni nisu videli. - Jako mi je teško... Ne znam šta ću, sama sam ovde ostala sa troje dece. Ovo je... ja ne znam... - rekla… »
Jeziv prizor na mestu nesreće u Sokobanji: Delovi traktora, "mercedesa" i košnica razbacani na sve strane, pčele i dalje lete…
Kurir 02.06.2022
Dan nakon udesa kod Sokobanje gde su nastradali prijatelji Dragan Mitić i Dragan Živković, dok su dve osobe povređene, vidljivi su tragovi gareži i delovi traktora i košnica. Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata na ulazu u Sokobanju. Naime… »
Rojevi pčela terorišu vozače: Nova.rs na mestu udesa kod Sokobanje FOTO, VIDEO
Nova 02.06.2022
Dva muškarca, Dragan Mitić i Dragan Živković, iz mesta Trubarevac kod Sokobanje, poginula su sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Sokobanju. U udesu su i dve osobe teže povređene. Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je… »
FOTO Nesvakidašnja nesreća: Policijski auto se zakucao u vozilo auto škole
Nova 02.06.2022
Nesvakidašnja nesreća dogodila se danas u Vranju, kada se policijsko vozilo zakucalo u kola auto škole. Zasad nije poznato da li je neko povređen. Pogledajte kako je to izgledalo: A post shared by 192.RS (@192_rs) Istragom će biti utvrđene okolnosti pod… »
FOTO Rojevi pčela okružili smrskani auto: Lekari nisu mogli da priđu žrtvama
Nova 02.06.2022
Dva muškarca poginula su sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Sokobanju. U udesu su i dve osobe teže povređene. Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je automobil udario u traktorsku prikolicu koja je prevozila košnice, navodi se… »
Prijatelji i imenjaci poginuli u Sokobanji! Nema više mog Dragana: Ovo su muškarci stradali u sudaru s traktorom punim pčela
Kurir 02.06.2022
Dragan Mitić i Dragan Živković iz sela Trubarevac kod Sokobanje poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kada su se sudraili traktor sa prikolicom koji je prevozio košnice sa pčelama i automobil "mercedes" u kom su oni bili… »
Nesreća kod Sokobanje – automobil udario u traktor, dvoje poginulo
N1 Info 02.06.2022
Dve osobe su poginule, a dve su teže povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 23 sata na ulasku u Sokobanju iz pravca Aleksinca, javlja RTS. Nesreća se dogodila kada je putničko vozilo udarilo u traktor sa prikolicom, koji je… »
Dvoje poginulo i dvoje povređeno u teškoj nesreći u Sokobanji
Dnevnik 02.06.2022
SOKOBANjA: Dve osobe su poginule, a dve su teže povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulasku u Sokobanju iz pravca Aleksinaca. Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je putničničko vozilo udarilo u traktor sa prikolicom koji je… »
Lekari jedva prišli smrskanim kolima zbog rojeva pčela: U teškom sudaru automobila i traktora koji je prevozio košnice…
Blic 02.06.2022
Dva muškarca poginula su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Sokobanju, dok su dve osobe teže povređene. Nesreća se dogodila oko 23 sata kada je automobil udario u traktorsku prikolicu koja je prevozila košnice. - Udarac auta i traktora… »
Vesti dana »
Cenovnici svih trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere jednim klikom
Morava info pre 37 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 37 minutajoš 19 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 44 povezane
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih