Повезане вести

Живим у златном кавезу Бивша принцеза Катара описала свој живот пре смрти: Новац је проклет

Живим у златном кавезу Бивша принцеза Катара описала свој живот пре смрти: Новац је проклет

Курир 02.06.2022
Бивша принцеза Катара, која је пронађена мртва у свом дому у Марбељи и сумња се да се предозирала, испричала је о животу "из ноћне море" када је била део краљевске породице само неколико недеља пре смрти. Принцеза Касиа Ал… »
Живела сам у кавезу, кажњавао ме преко деце! Шок интервју принцезе која је пронађена мртва под сумњивим околностима

Живела сам у кавезу, кажњавао ме преко деце! Шок интервју принцезе која је пронађена мртва под сумњивим околностима

Мондо 02.06.2022
Неколико недеља пред смрт, бивша принцеза Катара је открила све о бурном животу у краљевској породици. Неколико недеља пред смрт, бивша принцеза Катара је открила све о бурном животу у краљевској породици. Касиа Галанио (45)… »
„Живот у златном кавезу“: Бивша принцеза тврди да је продавала накит да преживи

„Живот у златном кавезу“: Бивша принцеза тврди да је продавала накит да преживи

Нова 02.06.2022
Бивша катарска принцеза Касија Галанио (45), која је пронађена мртва у свом дому у Шпанији, пре неколико недеља у једном интервјуу говорила је о "својој ноћној мори" коју је преживела док је била у браку са катарским… »
Бивша принцеза пре смрти описала живот у "златном кавезу": Новац је проклет

Бивша принцеза пре смрти описала живот у "златном кавезу": Новац је проклет

Телеграф 02.06.2022
Њен бивши супруг је током борбе за старатељство оптужен да је сексуално злостављао једну од њихових ћерки. Бивша принцеза Катара, која је пронађена мртва у свом дому у Марбељи и сумња се да се предозирала, испричала је о… »

Вести дана »