Povezane vesti

Vučić na Forumu u Bratislavi: Nije trebalo da me pozovete ovde, zapitajte se ko je 1999. godine pomagao Srbiji?

Vučić na Forumu u Bratislavi: Nije trebalo da me pozovete ovde, zapitajte se ko je 1999. godine pomagao Srbiji?

Srbija danas 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na godišnjem "GLOBSEC 2022 Forumu" u Bratislavi. Forum se održava od 2. do 4. juna, a fokus skupa ove godine je i na mobilizaciji podrške i akcije za Ukrajinu i evropsko susedstvo, uključujući… »
Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd

Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd

Pravda 02.06.2022
Aleksandar Vučić izjavio je da se komplikuje situacija oko posete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu 7. juna. Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara Pinka da li ga je neko u Bratislavi pitao nešto oko dolaska Sergeja Lavrova u… »
Vučić o intervjuu Mihajlović za Novu: Neko je odlučio da bude popularan…

Vučić o intervjuu Mihajlović za Novu: Neko je odlučio da bude popularan…

N1 Info 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da čak i ukoliko Socijalistička partija Srbije bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom u Beogradu, to ne znači da će socijalisti imati "išta" na republičkom nivou vlasti. Upitan za intervju… »
Vučić: Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd

Beta 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se komplikuje dolazak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd. Upitan "da li se komplikuje situacija oko dolaska Lavrova", koji su mediji najavili za 7. jun, Vučić je odgovorio… »
Vučić o izjavi Zorane Mihajlović za Novu: Neko je odlučio da bude popularan…

Vučić o izjavi Zorane Mihajlović za Novu: Neko je odlučio da bude popularan…

Nova 02.06.2022
Upitan za gostovanje ministarke energetike i potpredsednice SNS Zorane Mihajlović na televiziji Nova S (misli se na izjavu objavljenu u novinama "Nova"), što su pojedini članovi te stranke kritikovali, Vučić je kazao da je "neko odlučio da bude… »
Vučić: Ne trpim ničije ucene, još bez sastava Vlade

Vučić: Ne trpim ničije ucene, još bez sastava Vlade

Glas Zapadne Srbije 02.06.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pojedini medijski natpisi o sastavu buduće vlade, „notorne laži”, kao i da ne želi da trpi ničije ucene zarad eventualne buduće saradnje. Na konstataciju da mediji spekulišu budući sastav… »
Vučić: Zorana me nije pitala da li da govori za Novu

Vučić: Zorana me nije pitala da li da govori za Novu

Danas 02.06.2022
Upitan za gostovanje ministarke energetike i potpredsednice SNS Zorane Mihajlović na televiziji Nova S (misli se na izjavu objavljenu u novinama „Nova“), što su pojedini članovi te stranke kritikovali, Vučić je kazao da je „neko odlučio da… »
Vučić: Ako SPS bude u koaliciji sa nama u Beogradu, to ne znači da će dobiti išta na republičkom nivou

Vučić: Ako SPS bude u koaliciji sa nama u Beogradu, to ne znači da će dobiti išta na republičkom nivou

Danas 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čak i ukoliko Socijalistička partija Srbije (SPS) bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u Beogradu, to ne znači da će socijalisti imati „išta“ na republičkom nivou vlasti… »
Predsednik Srbije sutra u poseti izbeglicama iz Ukrajine koje su smeštene u Vranju

Predsednik Srbije sutra u poseti izbeglicama iz Ukrajine koje su smeštene u Vranju

Danas 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Centar za azil u Vranju, gde su smeštene izbeglice iz Ukrajine. Kako je najavljeno iz Predsedništva, Vučić će ukrajinske izbeglice posetiti u 15 časova. U Centru za azil u Vranju su početkom… »
Vučić: Mi se u taj rat ne mešamo

Vučić: Mi se u taj rat ne mešamo

Pravda 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je glavni strateški cilj Srbije da postane članica EU, i da će na tom putu Srbija morati da razgovara sa predstavnicima Prištine. On je na panelu na skupu Globsec2022 u Bratislavi rekao i da je Srbija… »
Vučić: Socijalisti, hoćete sa Đilasom u gradu? Idite, a mi ćemo u opoziciju

Vučić: Socijalisti, hoćete sa Đilasom u gradu? Idite, a mi ćemo u opoziciju

Nova 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da čak i ukoliko Socijalistička partija Srbije bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom u Beogradu, to ne znači da će socijalisti imati "išta" na republičkom nivou vlasti. On je odbacio kao… »
"Hoćete sa đilasom? Idite sa đilasom" Vučić o budućoj vladi i mogućim koalicijama: Ako treba, idemo mi u opoziciju u…

"Hoćete sa đilasom? Idite sa đilasom" Vučić o budućoj vladi i mogućim koalicijama: Ako treba, idemo mi u opoziciju u…

Blic 02.06.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pojedini medijski napisi o sastavu buduće vlade, "notorne laži", kao i da ne želi da trpi ničije ucene zarad eventualne buduće saradnje. Na konstataciju da mediji spekulišu budući sastav vlade, u… »
Vučić: Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd u svakom smislu

Vučić: Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd u svakom smislu

Sputnik 02.06.2022
Komplikuje se pitanje dolaska ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd 7. juna, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Bratislavi, gde učestvuje na Globsek konferenciji. Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara Pinka… »
Vučić: Verujem da nismo daleko od postizanja dogovora sa Prištinom o nestalim osobama i energetici

Vučić: Verujem da nismo daleko od postizanja dogovora sa Prištinom o nestalim osobama i energetici

Danas 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da u dijalogu sa Prištinom „nismo daleko“ od mogućeg postizanja „nekog“ dogovora o nestalim osobama ili energetici. „Ako bude biće, mi smo spremni da nastavimo taj dijalog“… »

Euronews 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Bratislavi, gde učestvuje na godišnjem "GLOBSEC 2022 Forumu", da se komplikuje situacija oko posete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu 7. juna. Vučić je tako odgovorio na pitanje… »

Telegraf 02.06.2022
Vučić je danas učestvovao na konferenciji Globsek u Bratislavi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Bratislavi, gde učestvuje na godišnjem "GLOBSEC 2022 Forumu", da se komplikuje situacija oko posete ruskog šefa diplomatije… »
"Srbija je jasno rekla svoj stav" Vučić o sukobu u Ukrajini: Nećemo birati strane u ovom ratu (foto)

"Srbija je jasno rekla svoj stav" Vučić o sukobu u Ukrajini: Nećemo birati strane u ovom ratu (foto)

Srbija danas 02.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da strateški cilj Srbije i dalje ostaje članstvo u EU, i da je Srbija jasno rekla svoj stav po pitanju sukoba u Ukrajini. - Tačno je i da nismo uveli sankcije Rusiji. Mi smo uvek imali podršku od strane… »

Vesti dana »