Повезане вести

Вучић на Форуму у Братислави: Није требало да ме позовете овде, запитајте се ко је 1999. године помагао Србији?

Вучић на Форуму у Братислави: Није требало да ме позовете овде, запитајте се ко је 1999. године помагао Србији?

Србија данас 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић учествовао је данас на годишњем "ГЛОБСЕЦ 2022 Форуму" у Братислави. Форум се одржава од 2. до 4. јуна, а фокус скупа ове године је и на мобилизацији подршке и акције за Украјину и европско… »
Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд

Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд

Правда 02.06.2022
Александар Вучић изјавио је да се компликује ситуација око посете руског шефа дипломатије Сергеја Лаврова Београду 7. јуна. Вучић је тако одговорио на питање новинара Пинка да ли га је неко у Братислави питао нешто око доласка… »
Вучић о интервјуу Михајловић за Нову: Неко је одлучио да буде популаран…

Вучић о интервјуу Михајловић за Нову: Неко је одлучио да буде популаран…

Н1 Инфо 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да чак и уколико Социјалистичка партија Србије буде у коалицији са Српском напредном странком у Београду, то не значи да ће социјалисти имати "ишта" на републичком нивоу власти… »
Вучић: Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд

Бета 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се компликује долазак министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова у Београд. Упитан "да ли се компликује ситуација око доласка Лаврова", који су медији најавили за 7. јун… »
Вучић о изјави Зоране Михајловић за Нову: Неко је одлучио да буде популаран…

Вучић о изјави Зоране Михајловић за Нову: Неко је одлучио да буде популаран…

Нова 02.06.2022
Упитан за гостовање министарке енергетике и потпредседнице СНС Зоране Михајловић на телевизији Нова С (мисли се на изјаву објављену у новинама "Нова"), што су поједини чланови те странке критиковали, Вучић је казао да је "неко… »
Вучић: Зорана ме није питала да ли да говори за Нову

Вучић: Зорана ме није питала да ли да говори за Нову

Данас 02.06.2022
Упитан за гостовање министарке енергетике и потпредседнице СНС Зоране Михајловић на телевизији Нова С (мисли се на изјаву објављену у новинама „Нова“), што су поједини чланови те странке критиковали, Вучић је казао да је „неко… »
Вучић: Не трпим ничије уцене, још без састава Владе

Вучић: Не трпим ничије уцене, још без састава Владе

Глас Западне Србије 02.06.2022
Председник Александар Вучић изјавио је данас да су поједини медијски натписи о саставу будуће владе, „ноторне лажи”, као и да не жели да трпи ничије уцене зарад евентуалне будуће сарадње. На констатацију да медији спекулишу… »
Вучић: Ако СПС буде у коалицији са нама у Београду, то не значи да ће добити ишта на републичком нивоу

Вучић: Ако СПС буде у коалицији са нама у Београду, то не значи да ће добити ишта на републичком нивоу

Данас 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да чак и уколико Социјалистичка партија Србије (СПС) буде у коалицији са Српском напредном странком (СНС) у Београду, то не значи да ће социјалисти имати „ишта“ на републичком… »
Председник Србије сутра у посети избеглицама из Украјине које су смештене у Врању

Председник Србије сутра у посети избеглицама из Украјине које су смештене у Врању

Данас 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић посетиће сутра Центар за азил у Врању, где су смештене избеглице из Украјине. Како је најављено из Председништва, Вучић ће украјинске избеглице посетити у 15 часова. У Центру за азил у Врању… »
"Хоћете са ђиласом? Идите са ђиласом" Вучић о будућој влади и могућим коалицијама: Ако треба, идемо ми у опозицију у граду…

"Хоћете са ђиласом? Идите са ђиласом" Вучић о будућој влади и могућим коалицијама: Ако треба, идемо ми у опозицију у граду…

Блиц 02.06.2022
Председник Александар Вучић изјавио је данас да су поједини медијски написи о саставу будуће владе, "ноторне лажи", као и да не жели да трпи ничије уцене зарад евентуалне будуће сарадње. На констатацију да медији спекулишу… »
Вучић: Социјалисти, хоћете са Ђиласом у граду? Идите, а ми ћемо у опозицију

Вучић: Социјалисти, хоћете са Ђиласом у граду? Идите, а ми ћемо у опозицију

Нова 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да чак и уколико Социјалистичка партија Србије буде у коалицији са Српском напредном странком у Београду, то не значи да ће социјалисти имати "ишта" на републичком нивоу власти. Он је… »
Вучић: Ми се у тај рат не мешамо

Вучић: Ми се у тај рат не мешамо

Правда 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је главни стратешки циљ Србије да постане чланица ЕУ, и да ће на том путу Србија морати да разговара са представницима Приштине. Он је на панелу на скупу Глобсец2022 у Братислави… »
Вучиц́: Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд у сваком смислу

Вучиц́: Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд у сваком смислу

Спутник 02.06.2022
Компликује се питање доласка министра иностраних послова Русије Сергеја Лаврова у Београд 7. јуна, казао је председник Србије Александар Вучиц́ у Братислави, где учествује на Глобсек конференцији. Вучиц́ је тако одговорио на… »
Вучић: Верујем да нисмо далеко од постизања договора са Приштином о несталим особама и енергетици

Вучић: Верујем да нисмо далеко од постизања договора са Приштином о несталим особама и енергетици

Данас 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује да у дијалогу са Приштином „нисмо далеко“ од могућег постизања „неког“ договора о несталим особама или енергетици. „Ако буде биће, ми смо спремни да наставимо тај… »

Еуроневс 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Братислави, где учествује на годишњем "ГЛОБСЕЦ 2022 Форуму", да се компликује ситуација око посете руског шефа дипломатије Сергеја Лаврова Београду 7. јуна. Вучић је тако… »

Телеграф 02.06.2022
Вучић је данас учествовао на конференцији Глобсек у Братислави. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Братислави, где учествује на годишњем "ГЛОБСЕЦ 2022 Форуму", да се компликује ситуација око посете руског шефа… »
"Србија је јасно рекла свој став" Вучић о сукобу у Украјини: Нећемо бирати стране у овом рату (фото)

"Србија је јасно рекла свој став" Вучић о сукобу у Украјини: Нећемо бирати стране у овом рату (фото)

Србија данас 02.06.2022
Председник Србије Александар Вучић истакао је да стратешки циљ Србије и даље остаје чланство у ЕУ, и да је Србија јасно рекла свој став по питању сукоба у Украјини. - Тачно је и да нисмо увели санкције Русији. Ми смо увек… »

Вести дана »