Povezane vesti
Nemački parlament osniva komisiju za istragu misije i povlačenja iz Avganistana
Nova 02.06.2022
Nemački parlament odlučio je da osnuje komisiju za istragu prošlogodišnje evakuacije iz Avganistana i komisiju za otkrivanje činjenica u vezi sa radom misije u toj zemlji. Poslanici tri partije vladajuće koalicije i opozicione Hrišćansko-demokratske… »
Nemački parlament osniva komisiju o povlačenju vojske iz Avganistana
Danas 02.06.2022
Nemački parlament odlučio je danas da osnuje komisiju za istragu prošlogodišnje evakuacije iz Avganistana i komisiju za otkrivanje činjenica u vezi sa radom misije u toj zemlji. Poslanici tri partije vladajuće koalicije i opozicione… »
Nemački parlament osniva komisiju o povlačenju iz Avganistana
N1 Info 02.06.2022
Nemački parlament odlučio je da osnuje komisiju za istragu prošlogodišnje evakuacije iz Avganistana i komisiju za otkrivanje činjenica u vezi sa radom misije u toj zemlji. Poslanici tri partije vladajuće koalicije i opozicione Hrišćansko-demokratske… »
Vesti dana »
Razorne poplave i klizišta u Nepalu i Kini – više od 100 poginulih, traga se za stotinama nestalih
RTS pre 2 satajoš 46 povezanih
Lion uhvaćen "na spavanju" - Fenerbahče u Ligi šampiona posle 18 godina! VIDEO
B92 pre 1 satjoš 51 povezana
Oglasio se Tramp o iznenadnoj poseti direktora CIA Moskvi: "Nešto bi moglo da proizađe iz ovoga"
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 33 minutajoš 28 povezanih