Povezane vesti
Diva Beti Đorđević predstavila svoj album Ime mi je ljubav: Zapevala uživo obradu velikog hita (video)
Kurir 02.06.2022
Pevačica Beti Đorđević predstavila je danas u PGP prodavnici RTS kluba svoj album "Ime mi je ljubav". Na izdanju Jugotona i PGP nalazi se 20 pesama u kojima će poštovaoci njene muzike moći da uživaju. "O, mladosti", "Ime mi je ljubav", "Počnimo ljubav iz… »
Beti Đorđević: „Ime mi je ljubav“
Nova 02.06.2022
Novi kompakt disk "Ime mi je ljubav" Beti Đorđević biće predstavljen danas, s početkom od 13 sati u prodavnici PGP-a u RTS klubu, najavila je pevačica u Probudi se. Na albumu se nalazi 20 pesama, od čega je osam novih, precizirala je Beti Đorđević… »
Vesti dana »
Izraelci strahuju da ima mrtvih u napadima Irana! Ranjeno oko 200 ljudi u Aradu i Dimoni! Tramp proglasio Iran mrtvim, sad ima novog neprijatelja! (foto/video)
Kurir pre 37 minutajoš 89 povezanih
Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se danas mese mladenčići?
Glas Zaječara pre 4 satijoš 27 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom (VIDEO)
Vesti online pre 12 minutajoš 28 povezanih
Pet faktora koji bi mogli da odluče derbi - detaljna analiza šansi Crvene zvezde i Partizana
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Eksplozija u Turskoj: Urušile se dve zgrade u Istanbulu - 9 osoba izvučeno iz ruševina FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih