Povezane vesti
Borila sam se za život i pre nego što sam bila svesna: Snežana Dakić jedva preživela - dramatična ispovest voditeljke!
Mondo 02.06.2022
Snežana Dakić je nakon niza dramatičnih situacija srećna, jer ju je "Bog pogledao". Snežana Dakić je nakon niza dramatičnih situacija srećna, jer ju je "Bog pogledao". Voditeljka Snežana Dakić je tokom proteklih meseci doživela nekoliko nesrećnih… »
"Dva puta mi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, borila sam se za život" Snežana Dakić otkrila šta je sve preživala, o…
Blic 02.06.2022
Snežana Dakić nedavno je doživela incident nasred ulice u centru grada kada ju je beskućnik pogodio ciglom u glavu. Srećom, ona je prošla samo sa lakšim povredama, a napadač je dobio obavezno lečenje. Voditeljka se pred kamerama emisije "Premijera"… »
Vesti dana »
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
N1 Info pre 32 minutajoš 40 povezanih
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 44 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana
RHMZ izdao dva upozorenja na vremenske nepogode: Naredna dva dana u Srbiji pljuskovi, grad i olujni vetar
Nova pre 32 minutajoš 25 povezanih
Čudo na Vimbldonu - "Nepoznati" Finac izbacio petog na svetu!
Sportske.net pre 7 minutajoš 40 povezanih