Povezane vesti
Borila sam se za život i pre nego što sam bila svesna: Snežana Dakić jedva preživela - dramatična ispovest voditeljke!
Mondo 02.06.2022
Snežana Dakić je nakon niza dramatičnih situacija srećna, jer ju je "Bog pogledao". Snežana Dakić je nakon niza dramatičnih situacija srećna, jer ju je "Bog pogledao". Voditeljka Snežana Dakić je tokom proteklih meseci doživela nekoliko nesrećnih… »
"Dva puta mi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, borila sam se za život" Snežana Dakić otkrila šta je sve preživala, o…
Blic 02.06.2022
Snežana Dakić nedavno je doživela incident nasred ulice u centru grada kada ju je beskućnik pogodio ciglom u glavu. Srećom, ona je prošla samo sa lakšim povredama, a napadač je dobio obavezno lečenje. Voditeljka se pred kamerama emisije "Premijera"… »
Vesti dana »

Izrael: Lideri opozicije podržali Trampov plan za okončanje rata u Gazi
Telegraf pre 44 minutajoš 11 povezanih

"Ne mogu iz ove kože, Molim vas ne bombardujte me": Oglasila se Sita Ahmić nakon što je njen sin ušao u "Elitu 9" - ništa nije znala
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Niški studenti pozvali na protest povodom 334 dana od pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Potukla ruskog Golijata: Ko je Maja Sandu, čija je proevropska stranka ostvarila ubedljivu pobedu na izborima u Moldaviji?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana