Повезане вести

Возач аутобуса до детаља описао несрећу у Немањиној: Изгубио сам контролу, ударио у мотор

Возач аутобуса до детаља описао несрећу у Немањиној: Изгубио сам контролу, ударио у мотор

Телеграф 03.06.2022
- Код Балканске улице скренуо сам десно и прво сам ударио у саобраћајни знак, па у стабло дрвета, а затим у бетонску ограду. И сам сам повређен - овако је након несреће говорио С.Д. (47) возач аутобуса на линији "83" Аутобус који… »
Рушио је све пред собом: Реконструкција несреће у Немањиној, само прибраношћу возача избегнута трагедија

Рушио је све пред собом: Реконструкција несреће у Немањиној, само прибраношћу возача избегнута трагедија

Блиц 03.06.2022
Аутобус на линији 83 јуче око 19.20 сати буквално је рушио је све пред собом јер су му, према првим резултатима истраге, отказале кочнице. Само прибраношћу возача С. Д. (47) избегнута је трагедија. Наиме, аутобус је ишао десном… »
ЦЛС: Нови инцидент одраз потпуног расула у ГСП Београд

ЦЛС: Нови инцидент одраз потпуног расула у ГСП Београд

Нови магазин 03.06.2022
Центар за локалну самоуправу (ЦЛС) оценио је да је синоћни инцидент у којем су возилу Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Београд отказале кочнице, одраз потпуног расула у Секретаријату за јавни превоз и ГСП. "У ситуацији када… »
ЦЛС: Нови инцидент са аутобусом одраз потпуног расула у ГСП Београд

ЦЛС: Нови инцидент са аутобусом одраз потпуног расула у ГСП Београд

Нова 03.06.2022
Центар за локалну самоуправу (ЦЛС) оценио је да је синоћни инцидент у којем су возилу Градског саобраћајног предузећа (ГСП) Београд отказале кочнице, одраз потпуног расула у Секретаријату за јавни превоз и ГСП. „У ситуацији када… »
Аутобусу ГСП-а отказале кочнице – оборио мотоциклисту, па ударио у зид

Аутобусу ГСП-а отказале кочнице – оборио мотоциклисту, па ударио у зид

Данас 03.06.2022
У Немањиној улици, у смеру ка Савском тргу, данас је око 19.15 сати дошло до саобраћајне незгоде, када је аутобус ЈКП ГСП „Београд֨” гаражни број 78 који је радио на линији 83, према информацији добијеној од возача, остао без… »
У близини места где се данас закуцао аутобус, 2014. године догодила се слична несрећа

У близини места где се данас закуцао аутобус, 2014. године догодила се слична несрећа

Блиц 02.06.2022
Пре осам година на истом месту на којем је вечерас само пуком срећом избегнута трагедија када су у аутобусу на линији 83 отказале кочнице, догодио се скоро идентичан удес. Наиме , средином јануара 2014. године аутобус на линији… »
Драма у Немањиној: Аутобусу отказале кочнице па рушио све редом: Возач ударио у дрво како би избегао трагедију

Драма у Немањиној: Аутобусу отказале кочнице па рушио све редом: Возач ударио у дрво како би избегао трагедију

Блиц 02.06.2022
Аутобусу на линији 83 данас око 19 сати отказале су кочнице у Немањиној улици након чега је возач ударио у саобраћајни знак и дрво како би зауставио возило пуно путника! Инцидент се догодио на раскрсници испод Владе Србије. -… »

Вести дана »