Povezane vesti
Putinov kum u ukrajinskim rukama: Optužen za izdaju, evo koja ga kazna čeka!
Kurir 03.06.2022
Dobar prijatelj predsednika Rusije, Vladimira Putina, Viktor Medvedčuk pao je u ruke ukrajinske vojske dok je navodno bio u bekstvu. Viktoru Medvedčuku koji je navodno i kum ruskog predsednika Putina, optužen za izdaju u Ukrajini, preti 15 godina… »
Završena istraga protiv Medvedčuka: Putinov prijatelj optužen za izdaju u Ukrajini, preti mu 15 godina zatvora
Blic 03.06.2022
Ukrajinski Državni biro za istrage završio je predsudsku istragu protiv, kako navodi Rojters, proruskog političara Viktora Medvedčuka, koji je optužen za izdaju, saopštile su danas vlasti Kijeva. Medvedčuk, koga u Kijevu opisuju jednim od najbližih… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Novi trener Viktorije veruje u preokret protiv Zvezde: Bilo bi ravno čudu, ali može da se desi...
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih