Povezane vesti
Bivši napadač Partizana pojačao Čukarički
Nova 03.06.2022
Veliko pojačanje stiže na Banovo Brdo. Srpski fudbaler Đorđe Ivanović Ivanović novi je igrač beogradskog Čukaričkog, potvrdio je klub. Ivanović je prošlu sezonu završio u Mariboru, sa kojim je osvojio titulu prvaka Slovenije. "Imao sam veliku želju da se… »
Kakvo pojačanje na brdu! Bivši igrač Partizana osvojio titulu, pa potpisao za Čukarički
Večernje novosti 03.06.2022
SRPSKI fudbaler Đorđe Ivanović novi je igrač beogradskog Čukaričkog, potvrdio je klub. foto: EPA Ivanović je prošlu sezonu završio u Mariboru, sa kojim je osvojio titulu prvaka Slovenije. - Imao sam veliku želju da se vratim u Srbiju. Došao sam u zdravu… »
Bivši igrač Partizana se vratio u srpski fudbal: Ofanzivac iz Vukovara osvojio titulu pa s Brđanima potpisao na 4 godine
Mondo 03.06.2022
Đorđe Ivanović može da igra na gotovo svim ofanzivnim pozicijama u timu i biće važno pojačanje Čukaričkog posle dve godine u inostranstvu. Đorđe Ivanović može da igra na gotovo svim ofanzivnim pozicijama u timu i biće važno pojačanje Čukaričkog posle dve… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Brzo, već u petak": Aksios: Tramp želi sastanak sa Putinom i Zelenskim 22. avgusta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana