Povezane vesti
Bivši napadač Partizana pojačao Čukarički
Nova 03.06.2022
Veliko pojačanje stiže na Banovo Brdo. Srpski fudbaler Đorđe Ivanović Ivanović novi je igrač beogradskog Čukaričkog, potvrdio je klub. Ivanović je prošlu sezonu završio u Mariboru, sa kojim je osvojio titulu prvaka Slovenije. "Imao sam veliku… »
Kakvo pojačanje na brdu! Bivši igrač Partizana osvojio titulu, pa potpisao za Čukarički
Večernje novosti 03.06.2022
SRPSKI fudbaler Đorđe Ivanović novi je igrač beogradskog Čukaričkog, potvrdio je klub. foto: EPA Ivanović je prošlu sezonu završio u Mariboru, sa kojim je osvojio titulu prvaka Slovenije. - Imao sam veliku želju da se vratim u Srbiju. Došao sam… »
Bivši igrač Partizana se vratio u srpski fudbal: Ofanzivac iz Vukovara osvojio titulu pa s Brđanima potpisao na 4 godine
Mondo 03.06.2022
Đorđe Ivanović može da igra na gotovo svim ofanzivnim pozicijama u timu i biće važno pojačanje Čukaričkog posle dve godine u inostranstvu. Đorđe Ivanović može da igra na gotovo svim ofanzivnim pozicijama u timu i biće važno pojačanje… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebeleo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ko je Radivoje Stojković, direktor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp zahteva hitno oslobađanje talaca Hamasa i preti užasnom cenom u protivnom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana