Повезане вести
Градоначелник Вучевић дошао на посао бициклом (видео)
Дневник 03.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић огласио се на свом Инстаграм профилу поводом Светског дана бицикала: „Данас је светски дан бицикала и зато сам јутрос сео на свог омиљеног двоточкаша и њиме се запутио на посао. Прелепо… »
На светски дан бицикала и градоначелник на посао дошао двоточкашем
Блиц 03.06.2022
На светски дан бицикала градоначелник Новог Сада Милош Вучевић одлучио је да доласком на посао двоточкашем скрене пажњу јавности на важност тог превозног средства. - Данас је светски дан бицикала и зато сам јутрос сео на свог… »
Вучевић се на посао одвезао омиљеним двоточкашем: Нови Сад јесте српска престоница бицикала, али бенефит вожње на два точка…
Србија данас 03.06.2022
Данас се обележава Светски дан бицикала. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић се овог јутра на посао одвезао како каже омиљеним двоточкашем, а повод је Светски дан бицикала који се обележава данас. – Данас је светски дан… »
Први човек Новог Сада на посао дошао бициклом (ВИДЕО)
РТВ 03.06.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поводом Светског дана бицикала дошао је данас на посао тим превозним средством. "Данас је светски дан бицикала и зато сам јутрос сео на свог омиљеног двоточкаша и њиме се… »
Вести дана »
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на “званичне” разговоре
Вести онлине пре 18 минутајош 9 повезаних
Коначно права вест за спавалице. У недељу спавамо сат времена дуже! Зимско рачунање времена
Волим Зрењанин пре 33 минутајош 6 повезаних
Дончић уништио противника: Потпуно луда статистика какву не виђамо често чак ни од Јокића
Нова пре 1 сатјош 10 повезаних
Мушкарац тешко повређен када је на њега пао аутомобил са дизалице у Батајници
РТС пре 37 минутајош 13 повезаних