Повезане вести
Теодора га одувала, а бивша ташта признала да јој се срце сломило: Открила ко је крив за све - разлупала бих је тотално!
Мондо 03.06.2022
Гоца Џехверовић признала је да су јој тешко пале Анђелове сузе због њене ћерке Теодоре. Гоца Џехверовић признала је да су јој тешко пале Анђелове сузе због њене ћерке Теодоре. Анђело Ранковић се синоћ у Задрузи расплакао због… »
Анђело ломио све пред собом: Ударао песницама и шутирао и то све због ове задругарке
Блиц 03.06.2022
У ријалитију "Задруга" пуштен је снимак како Анђело Ранковић и МЦ Алекс заједно улазе у тоалет, што је изазвало општи хаос. Јована Томић Матора током снимка је била на ивици суза, па је одмах добила реч да прокоментаише. Међутим… »
Уплакана излетела из беле куће! Дејан урнисао МЦ Алекс због флерта са Анђелом, Матора бризнула у плач, потпуни русвај на…
Курир 03.06.2022
У Белој кући је општи хаос због односа Јоване Томић Маторе, МЦ Алекс и Анђела Ранковића. Задругари су износили своја мишљења, а онда се у целу полемику убацио и Дејан Драгојевић. Не знам да ли је ово улажење у тоалет било пре… »
Сломио се пред камерама! Анђело оголио душу уживо, Матора улетела у студио, па настао општи хаос и лом! Избацила га скроз…
Курир 03.06.2022
Анђела Ранковића, који је проговорио о емотивним турбуленцијама и о свађи са Јованом Томић Матором и МЦ Алекс. Тотални преокрет. Задругу 1 сам отпочео онако како јесам, а желео сам да овом завршим то неко поглавље. Желео сам да… »
Овако је Теодора Џехверовић реаговала на сузе које бивши дечко лије за њом
Нова 03.06.2022
Певачица се огласила поводом признања Анђела Ранковића, који још увек пати за њом. Анђело Ранковић, учесник ријалити програма „Задруга“, доживео је емотивни бродолом када је на екрану угледао снимак своје бивше девојке… »
Плакао као киша пред камерама због Теодоре! Анђело признао све о чему је годинама ћутао - певачица га кратко одувала!
Мондо 03.06.2022
Теодора Џехверовић се огласила након што се Анђело Ранковић сломио пред камерама и признао да је још увек није преболео. Теодора Џехверовић се огласила након што се Анђело Ранковић сломио пред камерама и признао да је још увек… »
Огласила се Теодора после анђелових суза и признања да је воли! Џехверовићка никад јаснија, њене речи су све шокирале
Курир 03.06.2022
Анђело Ранковић доживео је емотивни бродолом када је на екрану угледао снимак своје бивше девојке певачице Теодоре Џехверовић. Наиме, задругарима је пуштен видео из прве сезоне најгледанијег ријалитија када се Теодора због… »
Анђело угледао Теодору Џехверовић у Задрузи и заплакао пред свима, па излетео из Беле куће: "Никада је нећу преболети"
Блиц 03.06.2022
У "Задрузи" је синоћ током гледања снимања пуштен клип из прве сезоне у којем се Теодора Џехверовић свађа са МЦ Алекс. Одмах, након што је угледао снимак, Анђело Ранковић, иначе певачицин бивши дечко, је бризнуо у плач, па… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних